Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος γίνεται δολοφόνος – Ποιον σκοτώνει;

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος γίνεται δολοφόνος – Ποιον σκοτώνει;Ο Ζάχος θα βάψει τα χέρια του με αίμα, σκορπίζοντας τον τρόμο στις Άγριες Μέλισσες. Εξοργισμένος από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ορίζοντας με τον δικό του τρόπο την πολυπόθητη δικαιοσύνη που αναζητούν όλοι.

Μετά το χειρουργείο, ο πρωταγωνιστής βγαίνει από το νοσοκομείο, μη μπορώντας να περπατήσει. Οι γιατροί του ζητούν να δώσει λίγο χρόνο, μέχρι ο οργανισμός του να επανέλθει πλήρως.

Ο Ζάχος, καταρρακωμένος από αυτή την εξέλιξη, αλλά και από τον θάνατο της μητέρας του, παίρνει δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκα, βάζει τέλος στην αδικία που ταλαιπωρεί τον ίδιο, αλλά και αγαπημένους του ανθρώπους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο μικρός Πετρής σώζει τον Μαθιό από την φυλακή

Ο Ζάχος καταρρέει στον τάφο της Μάρως

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, ο Ζάχος σκοτώνει εν ψυχρώ τον Ξανθό, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από αυτή την είδηση. Αμέσως, τρέχει στην Ελένη και στον Λάμπρο, αποκαλύπτοντας την φρικτή του πράξη.

Η Ελένη πέφτει από τα σύννεφα. Στόχος της είναι να τον βοηθήσει να γλιτώσει τα χειρότερα. Ο θάνατος αυτός τους βάζει όλους σε κίνδυνο. Ο Ντούνιας και οι άντρες του κάνουν τα πάντα για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ο Ζάχος περνάει από ανάκριση και λυγίζει… Θα καταφέρει να κρατήσει κρυφή αυτή την εγκληματική ενέργεια;

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Η Μαρία Αρνείται Να Καταγγείλει Τη Δάφνη

Στο μεταξύ, μετά τον θάνατο του Ξανθού, όλα αλλάζουν στο Διαφάνι. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος παραιτούνται από το σχέδιο του αεροδρομίου, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή. Ο Ακύλας βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Ο πόλεμος τώρα ξεκινά..

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *