Άγριες Μέλισσες: Νύχτα κόλαση στο Διαφάνι – Ποιοι πεθαίνουν;

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς (περίπου σ’ ένα μήνα) η αγωνία θα μεγαλώνει για την τύχη των αγαπημένων μας ηρώων, στις Άγριες Μέλισσες

Τελικά, όπως θα δούμε στη συνέχεια η μοίρα φέρνει απέναντι από τον Ακύλα το Μελέτη ο οποίος ετοιμάζεται να του δώσει την χαριστική βολή. Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον Ακύλα και για το λόγο αυτό στρατολογεί δίπλα του άνδρες της επιλογής του με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούν εναντίον του Ακύλα και να τον σκοτώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τινάζει στον αέρα την καριέρα του

Από τη πλευρά του ο Ακύλας Μεγαρίτης επιμένει να ασχολείται με το σχέδιο του αεροδρομίου καθώς και με τη σχέση της κόρης του με τον Μπάμπη αγνοώντας του κίνδυνο που έρχεται από Μελέτη μεριά.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική με σκηνές πολύ δυνατές που θα εκτυλιχθούν όπως θα δείτε ένα βράδυ στο Διαφάνι. Η σύγκρουση που έρχεται μεταξύ των ανθρώπων του Ακύλα και του Μελέτη θα είναι πολύ μεγάλη σε σημείο που θα έχουμε και νεκρούς.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

Μάλιστα, όπως λέγεται μέσα από τη σκληρή αυτή σύγκρουση θα χάσουν τη ζωή τους οι Ακύλας, Μελέτης και όχι μόνο. Το τέλος στις Άγριες Μέλισσες προβλέπεται συγκλονιστικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *