Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Όλα είναι ψώματα …Η Καλλιόπη σε αμόκ. Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Η εξομολόγηση του Αμερικανού ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Σου το είχα πει, Αντώνη. Δεν κρυβόταν ο Αμερικανός πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή. Δεν με άκουσες! Τι δουλειά είχε ο συγχωρεμένος με τον άντρα της Βασιλικής; Ποτέ δεν είχαν πάρε δώσε.

Όλα ήταν φτιαχτά, δημιουργήματα του Αμερικανού για να μπει φυλακή και να γλιτώσει απο τα τσιράκια του Καραπάνου, του λέει η Ντίνα ενώπιον του Γεράσιμου και ο Αντώνης είναι σκεπτικός.

Ντίνα δεν μπορούσαμε να μην τον συλλάβουμε. Ήρθε και μας είπε ότι φταίει για όλα και για τα λόγια του είχαν μία βάση. Τι ήθελες να κάνω; τη ρωτά και η Ντίνα του απαντά πως απλά εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς και όφειλε να το γνωρίζει. Για ακόμη μία ακόμη φορά είναι σκληρή μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι – Aρρωστημένες σκέψεις

Ο φάκελος με το όνομα Στεφάνης Σταματάκης ανοίγει λοιπόν ξανά, ενώ παράλληλα ανοίγουν και τα στόματα εκείνων που σπεύδουν τους να κουτσομπολέψουν τις νέες εξελίξεις. Τα νέα για την τελευταία ομολογία του Αμερικανού φτάνουν φυσικά και στα αυτιά του Μαθιού που αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του. Περισσότερο απ’ όλους όμως θα ανησυχήσει η Καλλιόπη, που αισθάνεται πως ίσως το τέλος του γιου της να πλησιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Μαθιό μου, εγώ είμαι εδώ! Κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, κανένας Φραγκιαδάκης δεν θα τολμήσει να σε πάρει από μένα, να μην ανησυχείς, τον διαβεβαιώνει, προσπαθώντας να κρύψει την αγωνία της και συνεχίζει:

Όλα είναι ψώματα. Αυτό θα πούμε. Τι λόγο είχες εσύ άλλωστε να δολοφονήσεις τον ξάδερφό σου; Δεν θα σου κάνει κανείς το παραμικρό όσο είμαι εγώ ζωντανή. Όπως και ο αδερφός σου δεν άξιζε να είναι πίσω από της φυλακής τα σίδερα, έτσι και εσύ δεν θα βρεθείς εκεί ούτε μία μέρα, τονίζει κλείνοντας τον μονόλογο της. Ο Μαθιός δεν μπορεί να σταματήσει να την κοιτάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *