Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία καταλαβαίνει τα ψέματα της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία καταλαβαίνει τα ψέματα της ΑθηνάςΗ Αθηνά συνεχίζει να λέει ψέματα στην Αναστασία για να συναντηθεί κρυφά με τον Ιάκωβο, στη «Γη της Ελιάς». Η δεύτερη, όμως δε θα αργήσει να το αντιληφθεί και θα βάλει μπρος ένα σχέδιο.

Η Αθηνά βρίσκεται κρυφά με τον Ιάκωβο και οι δύο ήρωες ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Η Αθηνά προσπαθώντας να αποφύγει τα οποιαδήποτε σχόλια δεν αναφέρει πουθενά τη σχέση της με τον Ιάκωβο. Έτσι, με κάθε ευκαιρία χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την Μαργαρίτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δίνει εντολή θανάτου, μέσα από την φυλακή

Το ποτήρι, όμως, έχει αρχίσει να ξεχειλίζει. Είδαμε πως η Αναστασία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβει η Αθηνά. Η Αθηνά της είχε πει πως θα ήταν με τη Μαργαρίτα. Για κακή της τύχη, όμως, η Αναστασία είδε τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία καταλαβαίνει τα ψέματα της Αθηνάς

Τότε, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα ψέματα της Αθηνάς συνεχίζονται στην Αναστασία και όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς», δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Νέος φόνος στο Κιάρι

Η Αναστασία παίρνει όλο το κουράγιο που έχει και αποφασίζει να ψάξει όσα της λέει η Αθηνά. Πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει τι της έκρυβε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *