Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 200 , 201 , 202 , 203 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 200 στις 22/05/2022
Επεισόδιο 200
Ο Αλέξης μεταφέρεται με κομμένες τις φλέβες στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται και η Αθηνά για να συμπαρσταθεί στη Μαργαρίτα. Ο Αλέξης παρ’ όλο που έχασε πολύ αίμα δεν επηρεάστηκε καμία ζωτική λειτουργία και είναι εντελώς εκτός κινδύνου. Ο Φίλιππος με τον Σταθη έχουν μια συζήτηση που τους φέρνει περισσότερο κοντά. Ο Στάθης με την Εύα έχουν ακόμη μια μικρή σύγκρουση σχετικά με την πορεία της σχέσης τους.

Ο Στάθης υποστηρίζει πως του ζητά πολλά περισσότερα απ’ αυτά που μπορεί να της δώσει. Χάιδω, Λυκούργος και Στάθης πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της Βασιλικής. Ο Στέφανος έχει πάρει εξιτήριο με οδηγίες να καθήσει στο σπίτι του να αναρρώσει πλήρως. Εκείνος όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά στη γυναίκα του και στο παιδί του… Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

Οι γιατροί είναι για πρώτη φορά συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής. Ο Στέφανος αρχίζει να μαζεύει πληροφορίες για την ζωή στην Ισπανία. Προς το παρόν αρνείται ότι θέλει να μεταναστεύσει! Ο Φίλιππος, η Άννα και ο Λεωνίδας υπογράφουν το προσύμφωνο για την πώληση του θερμοκηπίου.

Ο Ανέστης πάει στο ελαιοτριβείο να ζητήσει δουλειά από τον Μάνο κι εκείνος έξαλλος των διώχνει. Ο Λυκούργος φέρνει στην επιφάνεια την δίωξη της Χάιδως (στην δίκη του Φίλιππου παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν ο ηθικός αυτουργός) και ανησυχεί πως μπορεί να μπει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 201 στις 23/05/2022
Επεισόδιο 201
Ο Αλέξης πάιρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας.

Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη
καθώς πιστεύει πως δεν καθήσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του.

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία. Αργότερα έρχονται ξανά κοντά της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος.

Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό…. Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

 

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήτος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας.

Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Κρυφό ραντεβού για Ντίνο και Αμαλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο. Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο
της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 202 στις 24/05/2022
Επεισόδιο 202
Μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, η Φανή πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία. Εκεί εμφανίζεται και η Αντιγόνη και οι δυο γυναίκες συναντιούνται ύστερα από έξι χρόνια… Ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του πώς θα αντιδράσει;

Ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην Αθήνα. Παράλληλα, ο αδερφός της Εύας, ο Άρης, την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 203 στις 25/05/2022
Επεισόδιο 203
Το παιδί της Βασιλικής και του Φιλίππου ξυπνά από το κώμα. Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μωρού ανακουφίζουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, που επιτέλους ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η Χάιδω τους προτείνει να κάνουν ένα ταξίδι για λίγες ημέρες, για να ξεκουραστούν.

Η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη, ώστε να εκπληρώσει το τάμα που έχει κάνει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο. Παράλληλα, ο Στέφανος αποφασίζει να πάει τελικά στην Ισπανία, και η Ελένη δείχνει πως θέλει να τον ακολουθήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *