Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Γη της Ελιάς μας δείχνουν ότι η Χάιδω έχει πολλά στο κεφάλι της. Το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Φίλιππο και στο παιδί έκανε τόσο την Χάιδω, όσο και την Βασιλική, τον Λυκούργο, τον Στάθη και γενικότερα όλη την οικογένεια να τρομάξουν πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη να καταρρέει ενώ οδηγά

Ο Φίλιππος έχει ανοίξει τα μάτια του και ζητάει με αγωνία την κόρη του, ενώ η μικρή είναι ακόμη σε κώμα. Κι ενώ η Χάιδω προσπαθεί να στηρίξει τον Φίλιππο και αγωνιά για την εγγονή της, πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμη μία περιπέτεια.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Το δικαστήριο την καλεί για κατάθεση διότι κατηγορείται ως ηθική αυτουργός στην επίθεση που είχε δεχτεί ο Στέφανος Καπερνάρος από τον Φίλιππο. Η τότε ομολογία της, έδειξε ότι το χέρι του Φίλιππου το όπλισε η Χάιδω και το μίσος της βεντέτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλεγμένος με την μαφία της Μάνης;

Η Χάιδω λοιπόν εμφανίζεται στην δίκη περιμένοντας να ακούσει τις κατηγορίες αλλά η σκέψη της είναι πίσω στο νοσοκομείο. Πώς θα διαχειριστεί η Χάιδω τις περιπέτειες που την περιμένουν ενώ παράλληλα το παιδί της και το εγγόνι της είναι σε κρίσιμη κατάσταση; Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι τρομαχτικές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *