Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά τουΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Στο Διαφάνι οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. “Πρέπει να βρεθεί σύντομα μία λύση αλλιώς θα τα χάσουμε όλα” λέει ο Δούκας με αγωνία ενώ την ίδια ώρα όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει να προχωρήσει τα σχέδια του.

Ο Ακύλας μετά την ήττα του στρέφεται στον Ξανθό για να τον βοηθήσει με το Διαφάνι αλλά εκείνος έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει τις αποστάσεις του από τον Ακύλα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για τη μεγάλη νύχτα την ίδια στιγμή που μαθαίνει ότι τα παιδιά του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.

“Με τον Ξανθό μωρέ ανοίξατε παρτίδες; Τι κουβαλάτε στο κεφάλι σας; Να μας τελειώσετε μία ώρα αρχύτερα;” φωνάζει εκείνος και ο Νικηφόρος του απαντά “Πατέρα μας είπες να αναλάβουμε εμείς από δω και στο εξής και αυτό κάνουμε. Αυτό κρίναμε σωστό να γίνει και θα γίνει.”

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Νικηφόρο με το σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή καθώς ξέρει πως θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο με την οργή που έχει μέσα του Ακύλας.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του
Όμως εκείνος συνεχίζει ενώ παράλληλα αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας από την άλλη ανησυχεί πολύ για τα παιδιά του. Τι θα κάνει για να μπορέσει να τα βοηθήσει;

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή ρισκάρει την ζωή της για να σώσει την Αιμιλία

Η είδηση πως ο Μπάμπης και η Κορίνα έφυγαν μαζί δεν αργεί να σκάσει σαν βόμβα! Μία βόμβα που συνταράσσει τα σπίτια των Μαργαρίτη και Βαμβακά, με τον απόηχό της να εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο το χωριό. Όλοι ξέρουν ότι ο Ακύλας δεν θα αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο και φοβούνται πως, μετά από όσα έχουν γίνει και με το έργο του αεροδρομίου, θα ξεσπάσει επάνω τους με όλη του την οργή.

Και πολύ γρήγορη επιβεβαιώνονται. Όσο κι αν προσπαθούν η Ζωή με την Αιμιλία να κουκουλώσουν την κατάσταση, ο Ακύλας μαθαίνει ότι η κόρη του έχει εξαφανιστεί και εξοργίζεται. Η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και κανείς δεν ξέρει πια πού μπορεί να φτάσει το μένος του για τον Μπάμπη αλλά και για το Διαφάνι το ίδιο.

Ένα Διαφάνι που μόλις πριν από μερικές ημέρες έχει συγκεντρωθεί ξανά για να εμποδίσει το στήσιμο του εργοταξίου του Ακύλα, τροφοδοτώντας για άλλη μία φορά την οργή του. Τότε, ο Λάμπρος με την Ελένη είχαν λειτουργήσει ως πυροσβέστες, θέλοντας να προφυλάξουν τους συγχωριανούς τους από τα αντίποινα.

Ήξεραν ήδη τις κινήσεις του Νικηφόρου και τη συμφωνία του με τον Ξανθό, ο οποίος δεν αργεί να προχωρήσει με το ξήλωμα του Μεγαρίτη από το έργο του αεροδρόμιο. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια των νεαρών Σεβαστών, τα νέα από το υπουργείο κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι. Οι εντάσεις των Διαφανιωτών απορρίπτονται και όλοι καταρρακώνοται.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Σε τρελά κέφια η Αρετή μετά τον χωρισμό Στέφανου – Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να πιέσουν κι άλλο τον Ξανθό, ενώ ο Δούκας, που τόσο καιρό φοβάται για τους γιους τους και προσπαθεί να αποτρέψει τις κινήσεις τους, του ζητά για άλλη μία φορά να σταματήσουν. Έχει ήδη κάνει τη δική του έρευνα για αυτόν το μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ και ξέρει ότι μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος αν νιώσει στριμωγμένος.

Και αυτή τη στιγμή όντως ο Μαρίνος Ξανθός έχει στριμωχτεί… επικίνδυνα. Γνωρίζει πια πως κάποιος έχει προσεγγίσει τον αδερφό του στην κλινική προσπαθώντας να τον βοηθήσει να βγει από κει μέσα και είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος. Όταν αποκαλύπτει ότι αυτός ήταν ο Νικηφόρος, ακυρώνει αμέσως τη συμφωνία που έκαναν, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει το λόγο.

Νικηφόρος και Κωνσταντής ζητούν επίμονα μία συνάντηση μαζί του προκειμένου να τους δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και τότε ο Ξανθός θα δεχτεί να τους δει παράλληλα, θα ανοίξει τα χαρτιά του…

Ο Δούκας τρέμει για τα παιδιά του…. Πως θα προσπαθήσει να τους σώσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *