Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη ΣτέλλαΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Γεράσιμο να εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα.

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σοκάρει. Πρώτος από όλους, ο Αντώνης υποψιαζόταν πως ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του Στεφανή, όμως μέχρι τώρα τα χέρια του ήταν δεμένα.

Πλέον, του δίνεται η ευκαιρία που έψαχνε να ανοίξει και πάλι το φάκελο και να ξεκινήσει μία νέα έρευνα προκειμένου να φέρει στη δικαιοσύνη τον άνθρωπο που είχε κινήσει υποψίες του, τον Μαθιό. Κι ο ίδιος ο Μαθιός, άλλωστε, ξέρει ότι η αποκάλυψη αυτή μπορεί να σημαίνει την αρχή του τέλους. Προσπαθεί να το κρύψει, αλλά ξέρει καλά ότι τώρα πια έχει πολλούς λόγους για να φοβάται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω

Ο Αντώνης, σίγουρος ότι πίσω από το φόνο του Στεφανή βρίσκεται ο Μαθιός, μοιράζεται τις υποψίες του με τον Γεράσιμο. Όμως αυτός καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια, την οποία κρατά για χρόνια ολόκληρα κρυφή. Το πάθος που νιώθει για τη Στέλλα και η επιθυμία του να χτίσει μία ζωή στο πλευρό της τον σπρώχνουν για πρώτη φορά να ανοιχτεί.

Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Εκείνη, έξαλλη μαζί του μετά την επίσκεψή του στο μαγαζί του Αστέρη, δεν θέλει ούτε να τον δει. Ο Γεράσιμος, ωστόσο, επιμένει να της μιλήσει και να της λέει τα πάντα για τον Καραπάνο και τον γιο του. Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια της ξεδιπλώνεται ένας τελείως διαφορετικός Γεράσιμος, ευάλωτος, με ευαισθησίες, που τη συγκινεί βαθιά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Έτσι θα μάθει ο Μάρκος όλη την αλήθεια

Τώρα, πρέπει να αποφασίσει αν θα πορευτεί μαζί του ή θα αφήσει τις διαφορές που αδιαμφισβήτητα έχουν να τους χωρίσουν για πάντα. Την ίδια στιγμή, και ο Μαθιός βρίσκεται μπροστά σε μία εξίσου σημαντική και δύσκολη απόφαση.

Στρυμωγμένος όσο ποτέ, πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα του και προχώρα, χωρίς να ξέρει ότι ο Νικηφόρος έχει ήδη επισκεφθεί τον Αντώνη, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του 7Μέρες tv, ψάχνοντας απαντήσεις για το δολοφόνο του πατέρα του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *