Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Ανέστη στην σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Ανέστη στην σειράΟι μεγάλες ανατροπές και οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», και εμείς σας έχουμε ένα ακόμα μεγάλο νέο λίγο πριν κυκλοφορήσει, σχετικά με το τέλος του Ανέστη τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Ανέστη Δρακουλάκο που υποδύεται με επιτυχία ο Μανώλης Κλωνάρης.

Άξεστος, βίαιος, αλκοολικός, κακοποιητής και «κόλακας» όταν και όπου πρέπει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μας απασχόλησε μέχρι σήμερα με την σκοτεινή του δράση.

Ο Ανέστης, όπως πολύ καιρό τώρα έχουμε γράψει, οδηγείται ολοταχώς προς τον θάνατο. Καιρό τώρα οι γιατροί του είχαν εφιστήσει την προσοχή ζητώντας του να κόψει το ποτό. Μάταια όμως. Ο Ανέστης έκανε το ακριβώς αντίθετο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο με κύρωση του ήπατος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή την φορά δεν πρόκειται να γλιτώσει. Το τέλος του Ανέστη στη Γη της Ελιάς πλησιάζει καθώς θα πεθάνει πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων του.

Με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής η Αναστασία ακούει το κακό μαντάτο για τον Ανέστη. Ο τελευταίος δούλευε επί χρόνια στα κτήματα των Βρεττάκων και η Αναστασία τον πρόσεχε σαν παιδί της. Παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνούσε με τη στάση του σε πολλά θέματα εντούτοις τον αγαπούσε και δεν ήθελε το κακό του. Αυτή τη φορά θα κληθεί να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης καρφώνει τον Παύλο για να σωθεί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *