Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της ΜάνηςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ,ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης.

Οι εξελίξεις στη σειρά τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να προστεθεί στο καστ της σειράς του MEGA. Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ως Δημοσθένης;

Ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Ο ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, σύμφωνα με δικές μας αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, είναι ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος θα υποδυθεί τον Δημοσθένη, έναν μαφιόζο που ηγείται της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Κωνσταντίνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 163, 164, 165, 166

Πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα ο οποίος αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές στη σειρά.

Το όνομα του Δημοσθένη έχει ακουστεί μέχρι σήμερα από τα στόματα του Κωνσταντίνου και του Στάθη. Ο μεν Κωνσταντίνος συνεργάζεται με τον Δημοσθένη, ο δε Στάθης είναι ξάδελφος του Δημοσθένη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πλησιάζει η ώρα που θα δούμε και το πρόσωπο του Δημοσθένη στη σειρά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Ο τελευταίος θα εμφανιστεί στη Μάνη σύμφωνα με το youfly.com και θα έχει συναντήσεις τόσο με το Στάθη όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο στον οποίο θα τρίξει τα δόντια και θα του δώσει παράλληλα νέες κατευθυντήριες οδηγίες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος Ο Ανέστης Με Ευτυχία Και Άννα – Τις Πετάει Στο Δρόμο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση