Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 147, 148, 149, 150, 151

 

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 147, 148, 149, 150, 151. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1!

Σε Ξένα Χέρια – Επεισόδιο 147 στις 16/5/22
Επεισόδιο 147
Ο Μάνος, σε μια στιγμή απόγνωσης, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Διώνη στο σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την σκληρότητα της Ντάντω. Ο Πάρης με την Πελαγία προσπαθούν να ανακαλύψουν τα αισθήματά τους, την ώρα που η Τραβιάτα μαθαίνει ότι είναι μαζί.

Δείτε ακόμη Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 142 , 413 , 144 , 145 , 146

Ο Πιπερόπουλος απειλεί τη Σκορδίλω που τον απειλεί με φωτογραφίες ληγμένων προϊόντων. Ο Φεγκούδης αντιδρά στην κίνηση του Μάνου, αλλά μαζί με τη βοήθεια της Σούλας και του Χρύσανθου ο Μάνος τον πείθει ότι είναι το σωστό. Τι θα ζητήσει ο Μάνος από τον πατέρα του ως βοήθεια την ώρα που παραδίνεται;

Σε Ξένα Χέρια – Επεισόδιο 148 στις 17/5/22
Επεισόδιο 148
Ο Μάνος δίνει κατάθεση αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο πλευρό του παραμένει σταθερά ο Χρύσανθος και η Μαριτίνα. Η Τόνια προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματά της και να αφοσιωθεί στον Μπάμπη, όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης παλεύουν να γεφυρώσουν χάσματα και να γιατρέψουν πληγές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του
Στο μεταξύ, η Πελαγία και ο Πάρης βρίσκονται σε κρυφό ραντεβού και αναθερμαίνουν τη σχέση τους. Ενώ η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα να τους εντοπίσει, η Διώνη πασχίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Η Σκορδίλω συναντιέται με τον Πιπερόπουλο και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 147, 148, 149, 150, 151

Σε Ξένα Χέρια – Επεισόδιο 149 στις 8/5/22
Επεισόδιο 149
Η αποκάλυψη της Σκορδίλως για το συμβόλαιο με τον Φεγκούδη κάνει έξαλλο τον Πιπερόπουλο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, ενώ ο Μάνος περιμένει με αγωνία να μάθει αν η Τόνια θα δεχτεί το δαχτυλίδι. Η Τόνια βρίσκει δουλειά στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει με το παιδί, ενώ ο Πάρης και η Πελαγία βρίσκονται την λάθος ώρα στο λάθος σημείο.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεγκούδη και τη Σούλα; Θα προλάβει ο Μάνος την Τόνια πριν εκείνη φύγει; Και τέλος, ποια θα είναι η απόφαση του ανακριτή για τον Μάνο;

Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

 

Σε Ξένα Χέρια – Επεισόδιο 150 στις 19/5/22
Επεισόδιο 150
Ο Μάνος επιμένει να μη θέλει να αποκαλύψει στην Τόνια, ότι ο Μπάμπης δεν είναι γιος του. Φοβάται την αντίδραση της και δε θέλει να διακινδυνεύσει να την χάσει, από τη ζωή του. Η Ντάντω μάταια προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει να σταματήσει τα ψέματα και να βρει το θάρρος να πει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου Ασημίνας
Εντωμεταξύ ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο
Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.

 

Σε Ξένα Χέρια – Επεισόδιο 151 στις 20/5/22
Επεισόδιο 151
Ο Φεγκούδης ανοίγει το σπίτι του και στήνεται ένα μεγάλο τραπέζι, για όλη την οικογένεια. Από αυτή τη μάζωξη δεν θα λείπει κανείς. Ήρθε η ώρα να μάθουν άπαντες, πως ο Χρύσανθος είναι ο καρπός του νεανικού έρωτα, της Σούλας και του Φεγκούδη.

Η Μαριτίνα και ο Πιπερόπουλος επισκέπτονται τον τραυματισμένο Ταρζάν στο νοσοκομείο και μαθαίνουν, από πρώτο χέρι, με ποιον τρόπο βρέθηκε ο Μπάμπης στα χέρια του Μάνου!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *