Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή νικήτρια – Μαύρη μέρα για τον Στάθη

Το δικαστήριο αποφάσισε! Η Αρετή στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς κερδίζει την δίκη με τον Στάθη να μένει στην κυριολεξία στο δρόμο. Τα πάντα αλλάζουν για την οικογένεια, η οποία έχει διαλυθεί ολοκληρωτικά και το αύριο γι΄αυτούς θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κι ο Στάθης τα χάνει όλα

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Από τη μεριά της η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και σιγά σιγά η ηρωίδα θα μείνει μόνη της μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Που βρίσκεται η Πηνελόπη στο τέλος της σειράς;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή νικήτρια – Μαύρη μέρα για τον Στάθη

Ο Στάθης φανερά απογοητευμένος με όλα όσα έγιναν βρίσκεται αγκαλιά με την κόρη του, η οποία προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Τίποτα όμως από εδώ και στο εξής δεν θα είναι το ίδιο. Οι Καπερνάροι διαλύθηκαν ολοσχερώς και η δεμένη και ευτυχισμένη αυτή οικογένεια ανήκει στο βαθύ παρελθόν. Πως θα τον βρει τον Στάθη η επόμενη ημέρα στην σειρά Η Γη της Ελιάς μετά από όλα όσα έγιναν;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλο το μυστήριο του γάμου Βασιλικής – Φίλιππου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *