Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε.

Πολλά έχουν συμβεί το τελευταίο καιρό καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα είναι καθοριστικές. Ωστόσο πηγαίνουμε προς το φινάλε του φετινού κύκλου. Πολλά πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και άλλα τόσα θα δείχνουν ότι ανοίγουν για τις νέες εξελίξεις της σεζόν που έρχεται.

Σε 8 εβδομάδες από τώρα αναμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς, ως τότε θα δούμε να κλείνει περίπου 7 ιστορίες από αυτές που μας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Τί θα γίνει στο τέλος πως θα κλείσει αυτή η σεζόν;

Καταρχάς σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, η Μυρτάλη δεν θα είναι ποτέ ξανά με το Στέφανο ενώ όπως θα δούμε ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ ηγεμονικό και αλαζονικό παίρνοντας στοιχεία από αυτά του πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι με ένα παιδί

Η Ιουλία θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και μάλιστα θα συνεχίσει το γάμο της με τον Κουράκο χωρίς σύννεφα μιας και έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τους

Ο Στάθης θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα ενώ θα αποδέχτηκε και τον Φίλιππο. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και μάλιστα θα μπορέσει να το δει κιόλας. Ωστόσο δεν θα είναι όλα καλά μέχρι το τέλος. Ένα ατύχημα θα τρομάξει πολύ τους Στεφαναίους καθώς ο Φίλιππος με το μωρό θα κινδυνεύσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μπαίνει ανάμεσα σε Ιάκωβο και Ισίδωρο

Όμως όλα θα είναι περαστικά και θα γυρίσουν σύντομα στο σπίτι. Μη αναστρέψιμη θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Αλέξης στην οποία φτάνει στο σημείο να χάσει τα πάντα.

Γάμος για Φίλιππο και Βασιλική

Όπως θα δούμε στο τέλος πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, θα βρουν τη λύση τους και τελευταία σκηνή θα είναι και πάλι χαρούμενη σχεδόν όπως γίνεται σε όλες τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως μας έχει συνηθίσει λοιπόν κάτι σαν αποχαιρετισμός θα είναι το τέλος της σεζόν. Μαζεμένο όλο σχεδόν το καστ της σειράς σε ένα χαρούμενο γεγονός που δεν θα είναι άλλο από το γάμο της Βασιλικής με το Φίλιππο και φυσικά τη βάφτιση της κορούλας τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση