Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Εύα φτάνει, τι θα πει ο κόσμος;»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Εύα φτάνει, τι θα πει ο κόσμος;»

Η Εύα ετοιμάζεται να μείνει μόνιμα στο νέο της σπίτι, χωρίς να υπολογίζει πως ο Στάθης έχει αντίθετη άποψη, στην γη της ελιάς. Τα γεγονότα στη δίκη δε τον αφήνουν να πάρει ανάσα. Μέσα του υποφέρει στην σκέψη πως θα τα χάσει όλα, από την πρώην σύζυγό του.  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Εύα φτάνει, τι θα πει ο κόσμος;»

την ίδια θέση βρίσκεται και η Βασιλική, η οποία δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο πλέον. Πατέρας και κόρη ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναζητώντας παρηγοριά και δύναμη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Εύα, όσο κι αν κατανοεί πως ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δε μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως αρνείται να μείνουν στο ίδιο σπίτι, στην γη της ελιάς. Εκείνη, αποφασισμένη να μείνει για πάντα στην Αρεόπολη, ζητάει από τον αγαπημένο της να συγκατοικήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Σου απαγορεύω σε καλεσμένο μου να είσαι ανάγωγη»

Ο Στάθης επιμένει να της λέει διαρκώς όχι, τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να δεχτεί τα άπειρα κουτσομπολιά από τους Μανιάτες. Δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, διότι ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος.

Η Εύα επιμένει πεισματικά. Είναι φανερά ενοχλημένη από τη στάση του συντρόφου της, όμως δε μπορεί να ξεσπάσει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Γνωρίζει πως ο Στάθης περνάει δύσκολα και παύει να τον πιέζει…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αυλαία πέφτει- Τα τελευταία επεισόδια του Β’ Κύκλου

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *