Για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση – Η σπιτική μάσκα με πορτοκάλι που θα σε σώσει

Αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν την περιποίηση και την φροντίδα του προσώπου τους, σου έχουμε την τέλεια σπιτική μάσκα με μόνο 2 υλικά για εβδομαδιαίο καθαρισμό, ενυδάτωση και τόνωση.  Για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση – Η σπιτική μάσκα με πορτοκάλι που θα σε σώσει

Η συγκεκριμένη μάσκα είναι απλά θαυματουργή και χρειάζεται μόνο πορτοκάλι και έλαιο καρύδας για να δεις το πρόσωπό σου να μεταμορφώνεται.

Θα καθαρίσει φουλ το πρόσωπό σου με αυτή την σπιτική μάσκα

Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι του γλυκού από έλαιο καρύδας και
2 κουταλάκια του γλυκού από πολτό πορτοκάλι (όχι χυμό).

Προετοιμασία και χρήση:

Πολύ απλά, κόβεις λίγο πορτοκάλι και το πολτοποιείς στο μπλέντερ. Το ανακατεύεις με το λάδι καρύδας και μία τέλεια από τις μάσκες προσώπου με πορτοκάλι είναι έτοιμη για χρήση! Σε στεγνό και πλυμένο πρόσωπο, με καθαρά χέρια, την απλώνεις παντού.

Διαβάστε Επίσης  Mάσκα ομορφιάς… με ντομάτα για λαμπερή επιδερμίδα

Βάζεις και στα χείλη, αλλά δεν βάζεις φυσικά γύρω από τα μάτια. Περιμένεις από 20 έως 40 λεπτά, ανάλογα με το πόσο χρόνο έχεις να διαθέσεις. Την ξεπλένεις με μπόλικο χλιαρό κι ύστερα δροσερό νερό. Σκουπίζεσαι ταμποναριστά με μία καθαρή πετσέτα. Επαναλαμβάνεις εβδομαδιαίως.

Το πορτοκάλι πέρα από τον καθαρισμό προσώπου βοηθά πολύ και στην απώλεια βάρους

Ανεξάρτητα από την εποχή του έτους, τα υπέροχα αδυνατιστικά ροφήματα με συνδυασμό εσπεριδοειδών αποτελούν πάντα τον ιδανικό τρόπο να κάψετε λίπος. Το συγκεκριμένο με πορτοκάλι και λεμόνι είναι το πιο νόστιμο.

Διαβάστε Επίσης  Η hairstylist των stars σου αποκαλύπτει πώς να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από το χλώριο

Ο χυμός του πορτοκαλιού περιέχει βιταμίνη C και αμινοξέα. Πέρα από το ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, έχει υπέροχη γεύση. Έτσι χάνετε πιο εύκολα εκατοστά με απλό και γευστικό τρόπο, ενώ εξαιρετική επιλογή είναι και το αδυνατιστικό ρόφημα με μπανάνα (δείτε εδώ πώς θα το φτιάξετε).

Υλικά

1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
τον χυμό από μισό λεμόνι
τον χυμό από μισό γκρέιπφρουτ

Οδηγίες

Βάλτε τον χυμό του πορτοκαλιού σε ένα δοχείο.

Για να εξισορροπήσετε τα εσπεριδοειδή, προσθέστε τον χυμό του γκρέιπφρουτ. Αμέσως θα προσέξετε τη διαφορά όσον αφορά στην πυκνότητα.

Ανακατέψτε καλά το μείγμα.

Προσθέστε λίγη επιπλέον γεύση με λίγο χυμό λεμονιού. Σερβίρετε το ρόφημα κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *