Σασμός: Η Κλαίρη επισκέπτεται το χωριό – Αμήχανος ο Παντελής

Ο Μανόλης αντιλαμβάνεται πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσει την αγαπημένη του Κλαίρη στο χωριό του, στη σειρά Σασμός. Ζητάει από την ηρωίδα να τον ακολουθήσει στο πατρικό του σπίτι, θέλοντας να την συστήσει με χαρά στην μητέρα του.  Σασμός: Η Κλαίρη επισκέπτεται το χωριό – Αμήχανος ο Παντελής

Ο φόβος του είναι ο Παντελής, ο οποίος δε γνωρίζει την αλήθεια για την Κλαίρη. Η Άννα τρέμει στην ιδέα πως ο σύζυγός της θα κάνει την κοπέλα να αισθανθεί άσχημα, πως ο Μανόλης θα εξοργιστεί από αυτή την στάση και θα τσακωθούν.

Στο σημείο αυτό βρίσκεται και η Θοδώρα, η οποία υποδέχεται με χαρά την Κλαίρη. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Ο Μανόλης συστήνει την Κλαίρη στην οικογένεια και η χαρά όλων είναι τεράστια.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 , 2 , 3 , 4, 5

Όταν ο Παντελής συνειδητοποιεί πως η μέλλουσα “νύφη” (όπως, άλλωστε, την βλέπει) είναι τυφλή, σαστίζει. Η ίδια αμηχανία επικρατεί και στο χωριό, καθώς ο Μανόλης βγαίνει με τη Κλαίρη για έναν περίπατο, στη σειρά Σασμός.

Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στην Μαρία Ανδρέου, για την αντίδραση που θα ήθελε ιδανικά να έχει ο Παντελής σε αυτή την γνωριμία. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Εγώ θα ήθελα μέσα από την επιλογή αυτή του γιου, να αλλάξει και ο πατέρας. Ο Παντελής να δεχτεί την επιλογή του γιου του, γιατί μόνο έτσι θα τον ξανά κερδίσει. Ελπίζω να μη τον πληγώσει».

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140 , 141

πηγή

Αφήστε μια απάντηση