Η Γη της Ελιάς: Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα!Αρετή με την Ελένη θα έρθουν σε μια μεγάλη σύγκρουση.

Η Αρετή βλέπει κακόκεφο τον Στέφανο να μπαίνει στο σπίτι και τον ρωτάει τι έχει. Εκείνος της απαντάει πως τον χώρισε η Ελένη και της ρίχνει την ευθύνη:«Κι η Ελένη με σχόλασε! Και μάλιστα για τον ίδιο λόγο που με χώρισε κι η Μυρτάλη! Εξαιτίας σου!»

Η Αρετή φυσικά δεν θα αφήσει αυτή την κατηγορία αναπάντητη: «Πάλι σε μένα θα πέσει το ανάθεμα; Διαλέγεις τη μια χουγιασμένη πίσω από την άλλη και θα την πληρώσω εγώ; Που να φαν σκατά με την κουτάλα Παναγία μου, οι κακορίζικες!

Που να πέσει φωτιά να την κάψει για τα ψέματα που ξεφουρνίζει η ξεϋγλωττη! Μάρτυς μου ο Θεός! Με κογιονάρισε ότι είναι στη Στούπα και την πέτυχα να σουλατσάρει στην στράτα! Έσυρα και την ρώτησα ήρεμα κι ωραία γιατί με αποφεύγει και με πέρασε γενεές δεκατέσσερις!

Στα ξαναπα! Α να χαθεί το γύναιο! Σαν δεν ντρέπεται να με κατηγοράει! Μου έριξε στάχτη στα μάτια! Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα! Άμε πλύσου κι άσε με να σιδερώσω! Αύριο έχουμε τη δίκη και δεν σηκώνω άλλη ταραχή, έχω γκώσει στη στεναχώρια πια δω μέσα!»

Ο Στέφανος όμως είναι σκεπτικός, λέει πως δεν είναι για τίποτα σίγουρος πλέον και κατηγορεί την μάνα του ότι τον θέλει να είναι μόνος, η μια της βρωμάει και η άλλη της ξινίζει…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Πως Η Βασιλική Έχει Εραστή

Η Αρετή τότε του εξηγεί πως αυτό δεν είναι αλήθεια και θέλει να τον δει με οικογένεια: «Εγώ κορώνι μου; Που τσινάω συνέχεια να βγεις και να βρεις μια της σειράς σου, να κουκουλωθείς και να κάμεις φαμίλια;

Η γυναίκα που θα άρεις πρέπει να έχει ποιότητα, σαν κι σένα! Όχι σαν τις σουρτούκες που μου κουβαλάς! Αυτές είναι μόνο για κλωτσιές!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση