Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Αλέξης θα βλάψει τον εαυτό του;

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθώς ο Αλέξης θα βλάψει τον εαυτό του.

Οι ανατροπές είναι συνεχείς, ενώ η κατάσταση για τον Αλέξη δυσκολεύει με αποτέλεσμα η συνέχεια στα επεισόδια που έρχονται να είναι κρίσιμη καθώς το φινάλε της σεζόν πλησιάζει.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός Αλέξης, ήταν πριν λίγες μέρες καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, όπου εκτός των άλλων μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και άφησε να εννοηθούν κάποια πράγματα για το μέλλον του ρόλου του, αφού είπε ότι ο Αλέξης θα βιώσει πάλι χτυπήματα που θα τον οδηγήσουν κάπου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Κίμωνας: «Φτου σου, τσίπα δεν έχεις πάνω σου!»

Ποιο είναι το μέλλον του Αλέξη;

Όπως όλα δείχνουν, καθώς ο Αλέξης θα ζοριστεί στη «Γη της Ελιάς», τα αδιέξοδα θα τον οδηγήσουν στη σκέψη να βλάψει τον εαυτό του. Τι θα γίνει όμως; Η πράξη του θα αποβεί μοιραία; Θα είναι αυτό το τέλος του χαρακτήρα στη σειρά;

«Θα υπάρξουν ανατροπές. Ο Αλέξης θα βλάψει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα. Θα έρθει σε επαφή με την Ελένη, την κοπέλα του Στέφανου και θα κάνει κάποιες συνεδρίες μαζί της. Θα υπάρξει κάτι τρανταχτό μεταξύ τους. Προς το παρόν ο Αλέξης είναι ακόμα κολλημένος με την Μυρτάλη» είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μαλλί με μαλλί Άσπα και Αργυρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *