Τέλος το dry shampoo – Βάλε μαγειρική σόδα στα μαλλιά σου και θα δείχνουν πιο φρέσκα από ποτέ

 

Η μαγειρική σόδα υπάρχει στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού. Και αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως χρησιμεύει μόνο στη μαγειρική, έχουμε να σας μεταφέρουμε μερικές ευχάριστες ειδήσεις. Η λευκή αυτή σκόνη μπορεί να λύσει σε χρόνο dt αρκετά καθημερινά προβλήματα όπως η κακοσμία των αθλητικών παπουτσιών ή η λιπαρότητα των μαλλιών. Μα σου λέμε, είναι θαυματουργή!  Τέλος το dry shampoo – Βάλε μαγειρική σόδα στα μαλλιά σου και θα δείχνουν πιο φρέσκα από ποτέ

Και αν μέχρι τώρα σνόμπαρες τη μαγειρική σόδα, οι παρακάτω 5 χρήσεις της θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ναι, μπορείς να μοιραστείς τις νέες σου αυτές γνώσεις και με τις φίλες ή τη μαμά σου.

Διαβάστε Επίσης  Aυξήστε με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό σας

1.Κακοσμία αθλητικών παπουτσιών

Λίγο το τρέξιμο στο διάδρομο γυμναστικής, λίγο η πολύωρη προπόνηση, τα αθλητικά παπούτσια μερικές φορές μυρίζουν κάπως δυσάρεστα. Για να γλιτώσεις, λοιπόν, από αυτόν το μπελά, ρίξε στον πάτο τους μία μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας και άφησέ τη να δράσει για αρκετές ώρες. Τίναξέ τα, λίγο πριν τα φορέσεις ξανά.

2. Ξηρό σαμπουάν

Πρέπει να φύγεις άμεσα από το σπίτι και καταλαβαίνεις πως τα μαλλιά σου είναι λαδωμένα. Ουπς, τώρα τι κάνεις; Η μαγειρική σόδα, μπορεί λοιπόν να λειτουργήσει και ως ξηρό σαμπουάν. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα πάνω στη βούρτσα σου και απλά χτένισέ τα. Θα «τραβήξει» αμέσως τη λιπαρότητα και εσύ δε θα αργήσεις ούτε λεπτό στο ραντεβού σου.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό – 8 Σπιτικές

Η μαγειρική σόδα είναι ένα μαγικό υλικό, το οποίο μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις. Αν λοιπόν ανήκεις στις γυναίκες που τα μαλλιά τους λαδώνουν πολύ γρήγορα και δεν μπορείς να λούζεσαι κάθε μέρα, αυτή είναι η λύση!

Στην αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό dry shampoo, τα οποία τα ψεκάζουμε στα μαλλιά μας προκειμένου να δείχνουν φρέσκα. Τα προϊόντα αυτά ωστόσο κοστίζουν αρκετά και υπάρχει σίγουρα πιο εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου…  Τέλος το dry shampoo – Βάλε μαγειρική σόδα στα μαλλιά σου και θα δείχνουν πιο φρέσκα από ποτέ

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *