Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Δημήτρης καταφέρνει να σκορπίσει τον τρόμο στην Μάνη με ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο.  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Σαν να μην έφταναν τα τόσα προβλήματα στην Μάνη και η τόση αυξημένη δουλειά του Κουράκου έρχεται και ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο που σκορπά τον τρόμο για ακόμη μία φορά. Αυτή τη φορά θα γίνει ένοπλη ληστεία, κάτι που θα τρομοκρατήσει τους κατοίκους της Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο μετά τις γιορτές

Στο μεταξύ ο Ανέστης αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αυτό από μόνο του προκαλεί φόβο στους πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς. Παρόλα αυτά στο συγκεκριμένο έγκλημα όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ο Ανέστης δεν είχε εμπλοκή. Παράξενο θα μου πείτε…

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Αυτή τη φορά λοιπόν στην Μάνη κάποιος κάνει ένοπλη ληστεία και κλέβει από ένα υπερπολυτελές σπίτι της περιοχής 250.000 ευρώ. Πίσω από την ένοπλη ληστεία κρύβεται ο Δημήτρης που εισβάλλει στο σπίτι χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.

Ο Δημήτρης μετά την ληστεία πηγαίνει στον Κωνσταντίνο για να αποδείξει πως είναι πιο ισχυρός από αυτόν και φυσικά ξεκινά ακόμη ένα ανθρωποκυνηγητό με τα ίχνη του Δημήτρη να είναι προς το παρόν κρυμμένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει ξανά Βασιλική και Φίλιππο

Οι ένοπλες ληστείες στην Μάνη φίλες και φίλοι δεν είναι συχνό φαινόμενο και αυτό είναι που τρομοκρατεί τόσο πολύ τους κατοίκους. Μάλιστα η συγκεκριμένη ένοπλη ληστεία είναι από τις πιο επικίνδυνες στην Μάνη. Ο Κουράκος προσπαθεί να βρει τον ένοχο ενώ ο Κωνσταντίνος φοβάται ότι ο Δημήτρης θα του χαλάσει τα σχέδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *