Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου του

 Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου τουΟ Παντελής από τη σειρά Σασμός δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα στη συνέχεια.  Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου του

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Σασμός συνεχίζει να βρίσκεται πρωτοπόρος στη μάχη για τη τηλεθέαση της βραδινής ζώνης και πώς να μην είναι άλλωστε όταν η σειρά του Alpha φέρνει τη μία συνταρακτική εξέλιξη μετά την άλλη στην ιστορία της Κρήτης.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις τρέχουν και εκτός της σειράς καθώς ο σκηνοθέτης της κατηγορείται για βιασμό και παραιτήθηκε από τη συνέχεια θέτοντας αμφίβολα τα προσεχή προγραμματισμένα γυρίσματα.

Στα της σειράς τώρα, όπως σας ενημερώσαμε, σύμφωνα με τα τελευταία spoiler η Αργυρώ ανεβαίνει ένα νέο συγκλονιστικό γολγοθά στη συνέχεια. Στη κοπέλα γίνεται διάγνωση για σοβαρή ασθένεια με το μέλλον της να συγκλονίζει όσο ψάχνει δότη νεφρού.

Οι εξελίξεις όμως δεν έρχονται μόνο από τη βασική πρωταγωνίστρια του Σασμού καθώς η ιστορία στη Κρήτη μας παρουσιάζει τις ζωές και άλλων ηρώων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον όπως του καφετζή, Παντελή.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Ραζάν και Καρίμ παντρεύονται – Ράκος ο Στρατής

 Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής χάνει τα πάντα αν δεν δεχτεί την επιλογή του γιου του

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Παντελής προσπαθεί να μη χάσει τα παιδιά του
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παντελή στη σειρά, Στάθης Μαντζώρος, μίλησε στο περιοδικό 7 μέρες TV για τον χαρακτήρα του αλλά και το μέλλον που θα έχει.

Ο Παντελής είναι ένας λαϊκός άντρας μαθημένος στην μικρή κοινωνία που ενδιαφέρεται ίσως παραπάνω από ότι πρέπει για το τι θα πει ο κόσμος γύρω του κάτι το οποίο θα αρχίσει να το αντιλαμβάνεται σιγά σιγά.

Ο καφετζής του χωριού μπορεί να δείχνει έναν έντονο, βαρύ χαρακτήρα όμως οι καταστάσεις θα αρχίσουν να τον λυγίζουν σιγά σιγά.

Αρχικά ο χωρισμός της κόρης του της Θοδώρας όπως και το γεγονός ότι έχασε το μωρό της τον φέρνει πιο κοντά στην κόρη του. Ο Παντελής στέκεται δίπλα της και την στηρίζει δίνοντάς της τον απαραίτητο χώρο, αγνοώντας όσα λέγονται στο χωριό για αυτή. «Βγάζει τη μάσκα του σκληρού. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και της ειλικρινειας.», αναφέρει ο ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φεύγει από τη Μάνη – Ράκος ο Στάθης

Αυτό που έχει αλλάξει όμως γενικά τον Παντελή είναι το γεγονός ότι έφυγαν και τα δυο του παιδιά από το σπίτι και έμεινε μόνος με τη γυναίκα του.

Ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Μανώλης δεν επισκέφτεται συχνά το χωριό τον βάζει σε σκέψεις για το τι έχει κάνει λάθος και προσπαθεί να διορθώσει τη συμπεριφορά του όσο είναι νωρίς. Ο Παντελής δε θέλει να απομακρυνθεί για πάντα από τον γιο του και ξέρει πως ο Μανώλης δεν τον έχει ανάγκη για να πορευτεί στη ζωή καθώς είναι έξυπνο παιδί.

Η γνωριμία του με την τυφλή του κοπέλα τη Κλαίρη θα τον βάλει σε ενδοιασμούς. Όμως ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσει τον γιο του είναι να αποδεχτεί την επιλογή που έχει κάνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *