Σασμός: Η απάντηση του Alpha για την πορεία της σειράς μετά την αποχώρηση του Κώστα Κωστόπουλου

  • Post category:lifestyle

Σαν βόμβα έσκασε την Πέμπτη η είδηση ότι ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Αφορμή για την απόφασή του αυτή, στάθηκε η μήνυση που φέρεται να κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου «φωτογραφίζοντάς» τον παράλληλα μέσα από αναρτήσεις της ότι ήταν εκείνος που τη βίασε πριν 12 χρόνια.

Ο Κώστας Κωστόπουλος πήρε θέση για το θέμα σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επέστεψε στα καθήκοντά του μετά το τροχαίο ατύχημα

Υπογραμμίζει μάλιστα, ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και τονίζει πως αν όντως η «καταγγελία» αφορά αυτόν αποτελεί χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σημειώνει επίσης ότι για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που θέλησαν να μάθουν τι θα γίνει με την πορεία της σειράς. Ο Αlpha, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Τwitter, απάντησε σε έναν από τους τηλεθεατές, ότι η αγαπημένη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά.

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση