Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος παρατάει την Αθηνά και φεύγει Ισπανία

Μία εξέλιξη που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα αφήσει πίσω του πόνο και δάκρυα… Ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία, εγκαταλείποντας την Αθηνά, στην γη της ελιάς.

Τη στιγμή που οι δυο τους αποφάσισαν να είναι μαζί, μία ανατροπή θα διχάσει ξανά το ζευγάρι. Η Αθηνά λέει το μεγάλο ναι στον αγαπημένο της και ξεκινά τα νυχτοπερπατήματα. Λέει διαρκώς ψέματα στην Αναστασία, για να κρυφτεί.

Μόνο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Η Αναστασία υποψιάζεται το ζευγάρι, ενώ σύντομα κοντά στην αλήθεια θα φτάσει και η Ιουλία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TV24, ο Ιάκωβος αντιλαμβάνεται πως βάζει σε κίνδυνο τη γυναίκα που αγαπά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 90, 91

Δεν αντέχει να την βλέπει να αγχώνεται διαρκώς, φοβάται πως της κάνει κακό με το να την πιέζει να συναντιούνται κρυφά. Έτσι, ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία, αφήνοντας την Αθηνά μόνη της, στην γη της ελιάς. Δεν ενημερώνει κανέναν και όλα δείχνουν πως την εγκατέλειψε.

Η Αθηνά καταρρέει, καθώς νιώθει πως την πρόδωσαν για ακόμη μια φορά. Ο κόσμος της διαλύεται και δε μπορεί να πιστέψει πως ο Ιάκωβος της έπαιξε τέτοιο παιχνίδι. Βέβαια, με βάση το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Βρεττάκος δεν αντέχει άλλο να της κρύβει την αλήθεια. Η στιγμή της αποκάλυψης θα είναι συγκλονιστική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αποδεσμεύει τον Κωνσταντίνο από τις βρωμοδουλειές

Θα καταφέρει η Αθηνά να τον συγχωρήσει; Πόσο θα μείνει στην Ισπανία ο Ιάκωβος και τί επιφυλάσσει το μέλλον για το ζευγάρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *