Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος

Ασταμάτητος είναι ο Ισίδωρος, στην γη της ελιάς. Αποφασισμένος να πάρει οτιδήποτε θα του δώσει λίγη εξουσία στα χέρια του, αποφασίζει να δώσει υποψηφιότητα, για να γίνει δήμαρχος της Μάνης.

Οι εκλογές ξεκινούν και η θέση αυτή πιστεύει πως θα τον ευνοήσει σημαντικά, τόσο τον ίδιο, όσο και την επιχείρηση των Βρεττάκων. Οι σκέψεις του να γίνει “αρχηγός” όλων, τον δελεάζει σε μεγάλο βαθμό.

Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Ισίδωρος τρέχει στον Μάνο, ανακοινώνοντάς του πως θέλει να γίνει δήμαρχος, στην γη της ελιάς. Ο Μάνος προβληματίζεται από το περίεργο αυτό όραμα του πατέρα του και μαζί το συζητάνε λεπτομερειακά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει φροντίσει να βγάλει από τη ζωή του την Αντιγόνη, όχι, όμως, το εγγόνι του. Έχει κινήσει γη και ουρανό, με σκοπό να βρει το μωρό που εγκατέλειψε τότε το παιδί του, στέλνοντας ειδικό ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Όσο η Αντιγόνη καταρρέει και φοβάται πως όλα θα διαλυθούν, ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να γίνει δήμαρχος, στην γη της ελιάς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ποιοι θα ταχθούν υπέρ και ποιοι θα προκαλέσουν προβλήματα στα νέα του σχέδια;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: η Βασιλική πεθαίνει με σκληρό τρόπο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση