Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία: «Θα μεγαλώσω το παιδί μόνη μου»

Η Ευτυχία μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Αποστόλη και όλα αλλάζουν, στην γη της ελιάς. Πράγματι, η ηρωίδα μας είναι έγκυος, όμως μέσα της δεν αισθάνεται έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον πρώην της.  Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία: «Θα μεγαλώσω το παιδί μόνη μου»

Όσο κι αν αυτός επιμένει, όσο κι αν κάνει τα πάντα για να την έχει κοντά του, η Ευτυχία είναι κάθετη. Δε θέλει να γυρίσει στο πλευρό του, ακόμη και τώρα που περιμένει τον καρπό του έρωτά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – σοκ: Την ρίχνει με το αμάξι του στον γκρεμό

Ο Αποστόλης κάνει τα πάντα για να την πείσει. Είναι ευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς και θεωρεί πως το παιδί αυτό ήρθε στην γη της ελιάς, για να φέρει ξανά την Ευτυχία στην αγκαλιά του. Βέβαια, έχει άδικο.

Η Ευτυχία, εξοργισμένη, του φωνάζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο σπίτι του. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως θα μεγαλώσει το παιδί αυτό μόνη της, χωρίς να τον αποκλείει από τα δικαιώματα που έχει ως πατέρας. Του ξεκαθαρίζει πως θα μπορεί να βλέπει το μωρό, κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα ακούει. Η οργή του είναι τεράστια και το ξέσπασμα μεγάλο. Η Ευτυχία δε δέχεται να τον παντρευτεί, υποστηρίζοντας πως το παιδί αυτό θα μεγαλώσει στο πλάι της…

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *