Αθωώθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης για την κλοπή από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Με την αθώωση του Μενιου Φουρθιωτη λόγω αμφιβολιών μπήκε τέλος στη δικαστική διαμάχη του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου που τον κατηγορούσε για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε ελλείψει στοιχείων τον παρουσιαστή, ο οποίος έπειτα από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή. Σήμερα, εμφανίστηκε με πατερίτσες στο ακροατήριο για να απολογηθεί, καθώς έχει κάνει επέμβαση στο ισχίο.

Ο ίδιος αρνήθηκε πλήρως την κατηγορία και υποστήριξε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία. Εξήγησε δε πως δεν είχε ποτέ κλειδιά του σπιτιού ή του χρηματοκιβωτίου της, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ούτε τον κωδικό.

Διαβάστε Επίσης  Ενέδρα θανάτου στον Μανώλη Καραγιάννη

Στη συνέχεια, κλήθηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον κατηγορούμενο παρουσιαστή. Το πρώην μοντέλο επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη υποστηρίζοντας ότι μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, μέρος των οποίων είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Το δικαστήριο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών. «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα… Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Διαβάστε Επίσης  Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου Δημήτρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *