Σασμός Spoiler: Τοκογλύφοι απειλούν να σκοτώσουν τον Σταύρο

Σασμός Spoiler: Τοκογλύφοι απειλούν να σκοτώσουν τον ΣταύροΟ Βαγγέλης καταφέρνει να βάλει σε κίνδυνο όλη του την οικογένεια. Οι τοκογλύφοι χτυπούν ξανά την πόρτα του απειλητικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και ο Σταύρος, στη σειρά Σασμός.  Σασμός Spoiler: Τοκογλύφοι απειλούν να σκοτώσουν τον Σταύρο

Τα απανωτά λάθη του Βαγγέλη, θα στοιχήσουν. Τα δύο αδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Σταύρο να τονίζει στον αδελφό του πως, πλέον, δεν είναι μόνος του! Έχει πλάι του την Αργυρώ και το παιδί τους, τον Πετρή.

Ο Βαγγέλης δεν καταλαβαίνει. Συνεχίζει να μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια, μη μπορώντας να ελέγξει τους εθισμούς του. Τα χρέη αυξάνονται και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές, την ίδια στιγμή που ο Σταύρος πιστεύει πως όλα θα διορθωθούν, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9 , 10 , 11

Η μέρα που η πόρτα τους θα χτυπήσει, δεν αργεί. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί τον τεράστιο κίνδυνο και ζητάει από τον Σταύρο να εγκαταλείψουν άμεσα τα Γιάννενα. Άλλωστε, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης χειροτερεύει και η Μαρίνα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Αργυρώ θεωρεί πως αυτή είναι η ευκαιρία. Ζητάει από τον Σταύρο να τα αφήσει όλα πίσω του, για να σωθεί. Θα καταφέρει, όμως, ο Σταύρος να αφήσει τον αδελφό του στην τύχη του; Ο Βαγγέλης κινδυνεύει το ίδιο… Τα αδέλφια διχάζονται, με τον κίνδυνο να καραδοκεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή η γυναίκα κολάζει τον Αποστόλη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *