Σασμός: O Μαθιός στη φυλακή για τον θάνατο του Άγγελου

Άλλη δολοφονία έχει κάνει, για άλλη κατηγορείται! Ο Μαθιός θα συλληφθεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς Σασμός, για την δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη! Η εξέλιξη αυτή θα βάλει σε σκέψη τους πρωταγωνιστές, ενώ θα διχάσει ξανά τις δύο οικογένειες. Σασμός: O Μαθιός στη φυλακή για τον θάνατο του Άγγελου

Όλα δείχνουν πως η βεντέτα συνεχίζεται, με τον χειρότερο τρόπο. Οι Σταματάκηδες συνεχίζουν να “ξεκληρίζουν” την οικογένεια των Βρουλάκηδων, σκορπίζοντας τον τρόμο στην Κρήτη.

Η Καλλιόπη, απελπισμένη από τη στάση που κρατά ο ανιψιός της, αποφασίζει να δράσει, για να προστατεύσει τα παιδιά της. Ο Άγγελος απειλεί να πάρει όλη την περιουσία στα χέρια του, αφήνοντας απένταρους τους Σταματάκηδες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Αυτή η γυναίκα μαραζώνει κι εγώ πεθαίνω»

Σασμός: O Μαθιός στη φυλακή για τον θάνατο του Άγγελου
Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε θεία και ανιψιό είναι τεράστιες. Η Καλλιόπη αποφασίζει να τον βάλει στη θέση του, ζητώντας από τους “συνεργούς” της να τον βγάλουν από τη μέση. Έτσι, ο Άγγελος ξεψυχά ακαριαία από το δολοφονικό χτύπημα της θείας του, με την ιστορία να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, στα τελευταία επεισόδια της σειρά Σασμός, τη δολοφονία του Άγγελου θα κληθεί να πάρει στις πλάτες του ο Μαθιός. Παρόλο που ο φάκελος του Στεφανή έχει ανοίξει και ο Αντώνης είναι στα ίχνη του, κάποια στοιχεία τον καθιστούν ένοχο για άλλον φόνο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη χωρίζει τον Ανέστη

Όλοι είναι συγκλονισμένοι! Μετά τον Αστέρη, σειρά έχει ο Μαθιός, για ένα έγκλημα που δε διέπραξε. Η Καλλιόπη βλέπει το κακό που έχει κάνει στα παιδιά της και καταρρέει. Το φινάλε της σειράς προβλέπεται συγκλονιστικό και η σύλληψη του Μαθιού θα φέρει ανατροπές στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *