Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή εκτός εαυτού: «Είσαι ένα φίδι!»

Η Αρετή χάνει κάθε έλεγχο, στην γη της ελιάς. Αυτή τη φορά, εκτός από τον Στάθη και την Εύα, στόχος της είναι και η Ελένη! Η πρώην αγαπημένη του γιου της φρόντισε να μπει στην μαύρη λίστα της σκληρής Μανιάτισσας, εξαιτίας της στάσης που κράτησε απέναντι στα τελευταία γεγονότα. Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή εκτός εαυτού: «Είσαι ένα φίδι!»

Πράγματι, η Ελένη στάθηκε απέναντι στον Στέφανο, ζητώντας του να λογικευτεί. Η “προσκόλληση” αυτή στη μητέρα του και το μίσος του απέναντι σε Στάθη και Βασιλική, τον είχαν μεταμορφώσει σε άλλον άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Μόλις η Αρετή ανακάλυψε πως η Ελένη βάζει λόγια στον γιο της, εξοργίστηκε! Οι καυγάδες ανάμεσα στις δύο αυτές ηρωίδες έχουν ξεκινήσει, με την Αρετή να σκορπά κατάρες, δίχως τέλος, στην γη της ελιάς.

Μετά τη δίκη, η μητέρα του Στέφανου θα τρέξει στην ταβέρνα της Ελένης, δείχνοντας την οργή της για ακόμη μια φορά. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ποιος τα γράφει όλα και πάει διακοπές μόνος του;

Η Ελένη θα βάλει στη θέση της την Αρετή, ζητώντας της να φύγει από το μαγαζί της. Για πρώτη φορά, κάποιος θα καταφέρει να έχει την τελευταία λέξη, σε διάλογο με την Αρετή. Μόνο που αυτό δε θα της βγει σε καλό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *