Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τα φτιάχνει με τον Θανάση

Κι όμως, ο Θανάσης θα γίνει πέτρα του σκανδάλου στην γη της ελιάς. Η Αρετή και η Αναστασία θα τα «σπάσουν», με ένοχα μυστικά να έρχονται να διαλύσουν τη φιλία τους!  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τα φτιάχνει με τον Θανάση

Η Αρετή, μετά το δικαστήριο που όπως λέγεται κερδίζει, θα αποφασίσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Θα διαγράψει οριστικά τον Στάθη και όσο μπορεί τη Βασιλική, χτίζοντας βήμα βήμα τη νέα της ζωή, μακριά από ανθρώπους που την πλήγωσαν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μαθαίνει τα νέα από τις ειδήσεις

Τα κρυφά τηλεφωνήματα θα ξεκινήσουν, με τα πρώτα ρομαντικά ραντεβού να είναι γεγονός! Η Αρετή θα προσπαθήσει να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

Ο Θανάσης θα επιστρέψει στην γη της ελιάς, απαντώντας στο ερωτικό κάλεσμα της Αρετής. Όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη της Αναστασίας, γεγονός που θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ τους.

Ποιος είναι ο στόχος της Αρετής και τί είναι αυτό που επιδιώκει στην πραγματικότητα; Είναι ο Θανάσης η αφορμή για να ξεπεράσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο, ή είναι η αιτία για να ξεσπάσει νέος πόλεμος; Όλα ανατρέπονται ξανά.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή τα φτιάχνει με τον Θανάση

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Δαμιανή δίνει δηλητήριο στη Μεταξία

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *