Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40 θα έχω την οικογένειά μου…»

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40 θα έχω την οικογένειά μου…»Τις ευχές των συνεργατών της Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας, καθώς χτες είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε 37 χρόνια ζωής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτές τις υπερπαραγωγές που έχετε ετοιμάσει εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς για τις υπέροχες ευχές σας. Κάθε χρόνο με κάνετε τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο τρόπο για να μπω στα 37. Ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης  Δεσμεύθηκαν εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά - Δύο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή!

Στη συνέχεια συνεργάτης της, τής πήγε μια τεράστια ανθοδέσμη που της έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.
Τότε η παρουσιάστρια συγκινημένη είπε: «Ευχαριστώ Νίκο μου, σε αγαπώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40, γύρω στα 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου… Στα 37 μου λοιπόν μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά, γιατί για κάποιο λόγο έχουν συμβεί. Παρόλα αυτά έχω την υγεία μου, κάθε χρόνο μεγαλώνω καλά.

Διαβάστε Επίσης  «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: H αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κλαψινού για το φινάλε της σειράς

Έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κι αν κάποια πράγματα δεν μας έχουν έρθει τη χρονική στιγμή που εμείς θέλουμε, μπορεί να έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Αυτά ήθελα να πω, γιατί έκανα έναν απολογισμό».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *