Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρχίζει «γαλλικά» και κατάρες σε ξένα μαγαζιά

Η Αρετή βάζει τα δυνατά της και καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Η αγαπημένη μας αυτή ηρωίδα, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους τηλεθεατές, κάνει τα μαγικά της και χαρίζει στιγμές οργής και γέλιου ταυτόχρονα.

Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι της είναι πολλοί. Από τη μία πλευρά βρίσκεται η Εύα Δήμα, η γυναίκα που της έκλεψε τον σύζυγό, ενώ από την άλλη βρίσκονται ο Στάθης, η Βασιλική και η Ελένη!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής Καταθέτει Εναντίον Του Δουκά Στη Δίκη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αρετή θα περάσει από διάφορα μαγαζιά, στην γη της ελιάς, μοιράζοντας κατάρες και “γαλλικά”. Η πρώτη της στάση θα είναι το μαγαζί της Ελένης, στο οποίο θα ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα σε παρ’ ολίγον νύφη και πεθερά.

 

Η επόμενη στάση, θα είναι σε ένα μανάβικο, όπου θα δει περνώντας τυχαία την Εύα. Για ακόμη μια φορά, η οργή της θα φουντώσει και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο. Κατάρες και βρισιές θα ηχήσουν από την πλευρά της, με τη Μανιάτισσα να βγαίνει από μέσα της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι και γίνεται το «έλα να δεις»

Η Αρετή θα αρχίσει να φωνάζει στην γη της ελιάς, ξεσηκώνοντας τα μαγαζιά γύρω της. Οι σκηνές που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να μας χαρίσουν μοναδικές βραδιές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση