Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει και βασανίζει την Άσπα

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει και βασανίζει την Άσπα

Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή, περιμένοντας να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε, στη σειρά Σασμός. Περιμένει πως θα συναντήσει την Άσπα, θα της μιλήσει, θα ζητήσει συγχώρεση… Βέβαια, χωρίς να ξέρει πως εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλον.  Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει και βασανίζει την Άσπα

Η Άσπα ζει με τον Άγγελο, περνώντας μοναδικές στιγμές πλάι του. Νιώθει έτοιμη να απολαύσει αυτό το μεγάλο δώρο που της έφερε η μοίρα. Ο Άγγελος είναι διαρκώς στο πλευρό της και φροντίζει να μη της λείπει τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 52-53-54: Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνει στη σειρά

Οι μέρες περνούν ξέγνοιαστα, μέχρι να πατήσει ο Κώστας το πόδι του στο νησί. Τότε, ο εφιάλτης ξεκινάει ξανά και τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Κώστας, έτοιμος να κυνηγήσει ξανά την πρώην του, σκορπά τον τρόμο, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας επιστρέφει και βασανίζει την Άσπα

Η Άσπα “βασανίζεται” στην ιδέα πως ο πρώην της θα μάθει για τη σχέση της με τον Άγγελο. Μπορεί να δείχνει μετανιωμένος, όμως κάτι τέτοιο δε θα το δεχόταν ποτέ. Ο φόβος πως θα τον απειλήσει, πως θα καταστρέψει τη ζωή και την επιχείρησή της, καραδοκεί…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Ο Άγγελος είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση. Η Άσπα βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η κατάσταση πολύ σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου, με την αγωνία να κορυφώνεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση