Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή τρέμει για την κόρη της – Ο Ακύλας καραδοκεί

Μητέρα και κόρη βρίσκονται σε πανικό. Ο Μελέτης έχει ανακοινώσει στην Κορίνα πως θέλουν να χωρίσουν, με αποτέλεσμα η Ζωή να τρέχει να προλάβει τα χειρότερα, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Ακύλας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να κρατήσει ενωμένο το συγκεκριμένο ζευγάρι. Τον βολεύει να ζει στο αρχοντικό των Σεβαστών και δε θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει από το Διαφάνι, ειδικά τώρα.

Η Κορίνα, απελπισμένη από τα τελευταία γεγονός, διηγείται στη Ζωή πως είναι ερωτευμένη με τον Μπάμπη. Άλλωστε, τα κρυφά της ραντεβού συνεχίζονται, με την μητέρα της να αναρωτιέται διαρκώς για το που έχει μπλέξει η κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αθωώνει την Αλεξάνδρα και την κάνει υπηρέτρια

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή τρέμει για την κόρη της – Ο Ακύλας καραδοκεί

Όταν η Κορίνα θα παραδεχτεί την “παράνομη” αυτή σχέση της, όλα θα αλλάξουν. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Γιάννα Παπανικολάου, η Ζωή θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την κόρη της με το καλό. Θα της ζητήσει να είναι προσεκτική, διότι εάν αυτό μαθευτεί, τότε ο Ακύλας είναι ικανός να σκοτώσει τον γιο του Βαμβακά με τα ίδια του τα χέρια.

Έτσι, ο Μπάμπης θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια. Η Κορίνα θα παραμείνει στο πλευρό του, συνειδητοποιώντας πως όλα όσα πίστευε για τον πατέρα της τόσα χρόνια, είναι μία τεράστια φούσκα έτοιμη να σκάσει. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, παρά μόνο στον αγαπημένο της Μπάμπη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μπισμπίκης σκοτώνει τη γιαγιά Ειρήνη

Η Ζωή και η Κορίνα θα συμμαχήσουν για πρώτη φορά, παλεύοντας να γλιτώσουν από τα χέρια του Ακύλα Μεγαρίτη, στις Άγριες Μέλισσες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *