Σασμός: Η Αργυρώ ανοίγει την καρδιά της στον Σταύρο

Σασμός: Η Αργυρώ ανοίγει την καρδιά της στον ΣταύροΟι αποκαλύψεις στη σειρά «Σασμός» του Alpha συνεχίζονται με την Αργυρώ αυτή τη φορά να ανοίγει τη καρδιά της στο Σταύρο που της έχει σταθεί όσο κανείς άλλος. Η Αργυρώ όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο μας άρθρο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του παιδιού της και τη μεταμόσχευση που απαιτείτο απευθύνθηκε στον Αστέρη ως μόνο συμβατό δότη, λέγοντας του όλη την αλήθεια. Από εκείνη τη στιγμή και μετά Αργυρώ και Αστέρης νιώθουν και πάλι κάτι δυνατό να τους ενώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Δημοσθένη και Ασπασία

Ωστόσο η Αργυρώ αισθάνεται μια αμηχανία καθώς βρίσκεται λίγο ξεκρέμαστη απέναντι στον άνθρωπο που της στάθηκε όσο κανείς άλλος στα προβλήματα που πέρασε. Και αυτός είναι ο Σταύρος ο οποίος αγάπησε την Αργυρώ αλλά και το παιδί της.

Οι αποκαλύψεις στη σειρά Σασμός συνεχίζονται με την Αργυρώ αυτή τη φορά να ανοίγει τη καρδιά της στο Σταύρο. Τι θα του εξομολογηθεί;

Η Αργυρώ αποφασίζει να του μιλήσει, να του εκθέσει τη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και να ζητήσει την κατανόηση του μιας και δεν μπορούν να συνεχίσουν να’ ναι μαζί. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η στάση του Σταύρου απέναντι στα όσα θα του πει η Αργυρώ καθώς η τελευταία έχει πάρει την απόφαση της να επιστρέψει στην Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κατηγορεί την Βασιλική – Άγριος καυγάς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *