Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει για να αγκαλιάσει την Μανταρίνα

Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει για να αγκαλιάσει την ΜανταρίναΚι όμως, ο Πετρής θα καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη του Μανταρίνα, στη σειρά Σασμός. Μία σκηνή ανατριχιαστική έρχεται στα επόμενα επεισόδια, για να συγκινήσει τους τηλεθεατές.  Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει για να αγκαλιάσει την Μανταρίνα

Μετά την αθώωση του Αστέρη και την επιστροφή της Μαρίνας και της Αργυρώς στα Γιάννενα, η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, συνεχίζοντας την καθημερινότητά της. Μοναδική της παρηγοριά είναι ο Άγγελος και η Μανταρίνα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιών

Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά για την Μανταρίνα. Το αγαπημένο σκυλάκι του Πέτρου Βρουλάκη θα αρχίσει να υποφέρει από μία ασθένεια. Ο Άγγελος θα το τρέξει στους κτηνίατρους, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, η Μανταρίνα θα έχει ξαφνικό θάνατο και ο Πετρής θα εμφανιστεί ξανά, στη σειρά Σασμός, για να την αγκαλιάσει. Η οικογένεια θα την θάψει δίπλα του, με τους τηλεθεατές να δακρύζουν με αυτή την καθηλωτική σκηνή που ακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά σώζει τον Ισίδωρο από τη φυλακή

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η γιαγιά Ειρήνη μένει ολομόναχη και η απώλεια της Μανταρίνας είναι τεράστια για όλους. Τα νέα φτάνουν ως τα Γιάννενα, με την Αργυρώ και την Μαρίνα να θρηνούν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση