Άγριες Μέλισσες: Ποιοι συλλαμβάνονται σκορπίζοντας πανικό στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι συλλαμβάνονται σκορπίζοντας πανικό στο ΔιαφάνιΗ ανάγκη του Βαρουξή για εκδίκηση υποκινεί τα πάντα. Ακόμα και η ίδια του η ελευθερία διακυβεύεται πλέον, μπροστά στο μίσος του για τους Άβαντες. Ποιες συλλήψεις θα σπείρουν πανικό στις Άγριες Μέλισσες, οδηγώντας κάποιους στη φυλακή;

O Βαρουξής τοποθετεί βόμβα στα γραφεία των Άβαντων όμως τα λάθος άτομα συλλαμβάνονται. Ο Ακύλας είναι εκτός εαυτού ενώ Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης συλλαμβάνονται για την επίθεση.

Άγριες Μέλισσες: Συλλήψεις και απόπειρα δολοφονίας

Αυτή όμως είναι και η μεγάλη ευκαιρία του Ξανθού να οργανώσει, με άνεση, την δολοφονία του Ζάχου. Ο τελευταίος συνειδητοποιώντας ότι είναι αδύνατο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, αποφασίζει να φύγει για Κύπρο. Όλα όμως ανατρέπονται από την απόφαση του Ντούνια να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους, για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του Ξανθού.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

Ο Ακύλας όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Μια βόμβα σκάει στο σπίτι του Ζάχου και ο Πέτρος θεωρείται ο υπεύθυνος. Θα έχουμε εκ νέου συλλήψεις στις Άγριες Μέλισσες; Η ασφάλεια πλέον τον ψάχνει ενώ στο Διαφάνι επικρατεί αναβρασμός με τις εξελίξεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *