Σασμός: Χαμός στο καφενείο με την αθώωση του Αστέρη

Σασμός: Χαμός στο καφενείο με την αθώωση του ΑστέρηΤο καφενείο παίρνει φωτιά με την αθώωση του Αστέρη Σταματάκη, στη σειρά Σασμός. Η Σεμίνα κατέθεσε πως ουδέποτε ο Αστέρης έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, με στόχο να σκοτώσει. Όλα ξεκίνησαν από τον Πέτρο και την ανάγκη του Σταματάκη να αμυνθεί… Σασμός: Χαμός στο καφενείο με την αθώωση του Αστέρη

Ο Αστέρης παρακολουθεί σιωπηλός την έκβαση της δίκης. Δε θέλει να δικαιωθεί, δε θέλει να αθωωθεί. Θέλει να πληρώσει για το λάθος του, παρόλο που γνωρίζει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το κακό αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ιουλία ομολογούν το έγκλημά τους

Η Σεμίνα ομολογεί την σκληρή αλήθεια, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να αθωώνεται. Οι Σταματάκηδες πανηγυρίζουν, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ ζητάει απελπισμένα εκδίκηση από τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο.

Το καφενείο μαζεύεται μετά τη δίκη και συζητά όλα όσα έγιναν, στη σειρά Σασμός. Άλλοι είναι υπέρ της αθώωσης του Σταματάκη, άλλοι κατά. Κάποιοι, μάλιστα, πιστεύουν πως η Σεμίνα ήταν “δασκαλεμένη” από την Στέλλα. Ο παπά Μιχάλης λέει σοφές κουβέντες, υποστηρίζοντας την απόφαση των ενόρκων…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιών

«Οι ενοχές είναι η χειρότερη τιμωρία. Ορίζουν τη συνείδησή μας και τις πράξεις μας. Αυτός είναι ο χειρότερός μας εφιάλτης. Τώρα θα παραδοθεί στην κρίση των δικαστών και θα ησυχάσει, γιατί στον Μεγαλοδύναμο έχει παραδοθεί καιρό τώρα».

Ο Αστέρης αθωώνεται και η αμηχανία του είναι τεράστια. Δυσκολεύεται να επιστρέψει στην παλιά του καθημερινότητα, να κοιμηθεί στο σπίτι του, να δουλέψει ξανά στο μαγαζί του. Όλα γύρω του φαίνονται τόσο δύσκολα… Η μοναδική λύση βρίσκεται στη φυγή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση