Σασμός Spoiler: Θα παραμείνουν μαζί ο Μανόλης και η Κλαίρη;

Ο Μανόλης και η Κλαίρη αποτελούν μία δυνατή ομάδα, στη σειρά Σασμός. Η Κλαίρη μπήκε στη ζωή του νεαρού πρωταγωνιστή ξαφνικά, φέρνοντας το φως. Ο Μανόλης πλάι της αισθάνεται δυνατός κι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλα όσα τον απασχολούν.

Πράγματι, η Κλαίρη δίνει κουράγιο και δύναμη στον αγαπημένο της. Του τονίζει διαρκώς πως πρέπει να μάχεται για το σωστό, για το δίκαιο. Εκείνος, προσπαθεί να μαθαίνει πολλά δίπλα της, να αντλεί λίγη από τη θετική της ενέργεια..

Μπορεί το ζευγάρι αυτό να φαίνεται αγαπημένο, όμως τα προβλήματα που θα ακολουθήσουν, θα είναι αρκετά. Ο Μανόλης και η Κλαίρη θα έρθουν αντιμέτωποι με την υπόθεση του Στεφανή, η οποία θα ανοίξει ξανά, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος απειλεί να κλείσει στη φυλακή την Ελισάβετ

Οι δυσκολίες θα είναι πολλές… θα καταφέρουν, όμως, να τις αντιμετωπίσουν; Η Ευθαλία Παπακώστα και ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησαν στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και στην Χρύσα Παχουμη για τη σχέση του Μανόλη και της Κλαίρης στη σειρά.

Σχετικά με το εάν θα παραμείνουν μαζί, ο Στρατής Χατζησταματίου απάντησε: «Η σχέση του Μανόλη με την Κλαίρη είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του. Αυτός ο άνθρωπος με πρόβλημα στην όραση, είναι ο μόνος που αντιλήφθηκε ότι ο Μανόλης έχει πληγωθεί βαθιά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ενέδρα θανάτου στον Τόλη – Χαμός στην Κρήτη

»Πρόκειται για μια σχέση που όταν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Καθώς αναφερόμαστε σε ένα σημείο που θα υπάρξει αργότερα, θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα αντιδράσει ο Μανόλης…»

 

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *