Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει τον Στάθη στη δίκη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει τον Στάθη στη δίκη

Στάθης και Βασιλική γίνονται μία γροθιά, ενάντια στην Αρετή που χάνει όλο και περισσότερο το μυαλό της. Πατέρας και κόρη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία δίκη που θα γράψει ιστορία, στην γη της ελιάς. Η οικογένεια είναι τελείως διχασμένη πλέον.  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει τον Στάθη στη δίκη

Η Αρετή κατηγορεί με μανία τον πρώην σύζυγό της και όπως έχουμε γράψει θα φτάσει έως τα δικαστήρια και… ακόμα παραπέρα. Εκείνος, απορεί πια πως άντεξε τόσο καιρό δίπλα της. Η Βασιλική και ο Στέφανος υποστηρίζουν Στάθη και Αρετή αντίστοιχα, διχασμένοι και αυτοί από την οικογενειακή κόντρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Διαθήκη Του Ιπποκράτη Ανοίγει – Ο Ιάκωβος Ερευνά

Ο Στάθης και η Βασιλική αποκαλύπτουν στη δίκη πως η Αρετή τους τα πήρε όλα, στην γη της ελιάς. Άφραγκοι και μονάχοι. Η Αρετή συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι εκείνη το θύμα, κατηγορώντας τον Στάθη τόσο για την Ιουλία, όσο και την Εύα, αλλά και το τροχαίο ατύχημα που την άφησε ανάπηρη, τη διάλυση της οικογένειας, όλα!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει τον Στάθη στη δίκη

Φαίνεται πως οι ένορκοι συγκινούνται από την Αρετή Καπερνάρου και αποφασίζουν υπέρ της. Ο Στάθης τα χάνει όλα, με τους δικαστές να στέκονται στο πλευρό της Αρετής!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Νικηφόρος: «Έχω μία χειροβομβίδα, έτοιμη να εκραγεί»

Η κατάσταση μεταξύ τους είναι μάλλον μη αναστρέψιμη. Ο Στάθης είναι απελπισμένος. Τα έχασε όλα, τα χωράφια για τα οποία εργαζόταν όλη του τη ζωή, πέρασαν στο όνομα του γιου και της γυναίκας του..

Το ίδιο ισχύει και για την Βασιλική, η οποία δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της. Πλέον, είναι σα να μην υπήρξε ποτέ μέλος της οικογένειας Καπερνάρου. Ο Φίλιππος και η Χάιδω προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση