Σασμός Spoiler: Σε πανικό η Αργυρώ για τον μικρό Πέτρο

Νέες μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια η αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha. Η Αργυρώ περνάει πολύ δύσκολες ώρες ξανά, στη σειρά Σασμός. Αυτή τη φορά όπως μαθαίνουμε θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου της του παιδιού.

Ο μικρός Πέτρος που ως γνωστό έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της Αργυρώς αρρωσταίνει σοβαρά και η Αργυρώ είναι σε απόγνωση. Άλλη μια μεγάλη πίκρα για την Αργυρώ αφού ο μικρός είναι γι’ αυτήν πλέον όλη της η ζωή.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μικρό Πέτρο απαιτεί την αναζήτηση συμβατού δότη και μάλιστα εξ αίματος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει το παιδί είναι ο Αστέρης. Η Αργυρώ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Αστέρη το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι γιός του, αλλάζει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

Η Αργυρώ συζητάει και με τη μητέρα της για τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα προσπαθώντας να βρουν μια λύση, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα συμβουλεύει στη κόρη της να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη αφού η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από το βιολογικό του πατέρα.

Ο Αστέρης λυγίζει και σπεύδει να σώσει το γιό του

Η Αργυρώ βλέποντας τη ζωή του γιού της να κινδυνεύει σοβαρά αποφασίζει να μιλήσει στον Αστέρη και να του πει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

Η σκηνή μεταξύ Αργυρώς και Αστέρη αναμένεται συγκλονιστική. Ο Αστέρης λυγίζει με τα όσα ακούει από το στόμα της αγαπημένης του. Φυσικά και θα σπεύσει να σώσει το γιό του.

Ο μικρός Πέτρος γίνεται καλά και η ανακούφιση για την Αργυρώ αλλά και τον Αστέρη είναι μεγάλη, στο «Σασμό». Αυτή η θετική εξέλιξη ουδείς ακόμη μπορεί να γνωρίζει αν θα φέρει πιο κοντά τον Αστέρη με την Αργυρώ η οποία ως γνωστό είναι ζευγάρι με το Σταύρο.

Αντιδράσεις αναμένονται και από πλευράς της Καλλιόπης μόλις μάθει τα καθέκαστα. Ότι δηλαδή έχει εγγονό της έναν Βρουλάκη.

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *