Σασμός: Ο Μαθιός ζητά σε γάμο την Βασιλική μπροστά σε όλο το χωριό

Σασμός: Ο Μαθιός ζητά σε γάμο την Βασιλική μπροστά σε όλο το χωριόΜία απρόβλεπτη κίνηση, προκαλεί χαρά και οργή ταυτόχρονα! Ο Μαθιός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το χωριό γνωρίζει τον παράνομο έρωτά του, στη σειρά Σασμός, και αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική!

Μάλιστα, όχι μόνο της κάνει πρόταση γάμου, αλλά φροντίζει η στιγμή αυτή να γίνει αντιληπτή από όλους τους συγχωριανούς του! Δε τον ενδιαφέρει καθόλου που τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν πάρει “φωτιά” στο καφενείο του Παντελή.

Αντίθετα, χαίρεται που επιτέλους δε θα κρύβει τον έρωτά του, θα κυκλοφορεί ελεύθερος, αγκαλιά με την αγαπημένη του. Αυτό θα τους δώσει και τη δυνατότητα να συγκατοικήσουν! Όλα κυλούν όμορφα για τον ίδιο, όχι, όμως, για την Βασιλική!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Σωκράτης: «Θα σας πάρω το παιδί»

Η ηρωίδα της σειράς δε μπορεί να πιστέψει πως πίσω από το όνομά της ακούγονται τόσο φρικτά σχόλια. Είναι δυνατόν η χήρα του Στεφανή να παντρευτεί τον ξάδελφό του, σχεδόν 2 χρόνια μετά τον θάνατό του;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο Μαθιός κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική και φροντίζει να το μάθουν όλοι, στη σειρά Σασμός. Αυτό θα εκνευρίσει τόσο την ίδια, όσο και την Καλλιόπη, η οποία δε θα ανεχτεί τέτοια ντροπή, μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Μπαίνει Στο Τμήμα Και Κάνει Δήλωση – Φωτιά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *