Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία καταρρέει: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία καταρρέει: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»Ο Κουράκος και η Ιουλία προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, τον καρπό του μεγάλου τους έρωτα, στην γη της ελιάς. Μετά τις πιέσεις του Γιώργη, η Ιουλία αποφάσισε να του χαρίσει την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί.  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία καταρρέει: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Μία μικρή καθυστέρηση θα είναι αρκετή, για να φέρει χαμόγελα στο ζευγάρι. Ο Κουράκος είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά τα κατάφεραν. Το πρόσωπό του λάμπει από χαρά, με το ζευγάρι να πετάει στα σύννεφα!

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Για ποιο λόγο χωρίζουν Στέφανος και Μυρτάλη;

Βέβαια, αυτή η μικρή δόση ευτυχίας, δε θα κρατήσει για πολύ. Η Ιουλία δεν είναι έγκυος. Αυτό την κάνει να προβληματιστεί αρκετά. Φοβάται πως δε θα καταφέρει να κάνει παιδιά και καταρρέει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ο Κουράκος της προτείνει να πάνε μαζί σε έναν γυναικολόγο. Μόνο έτσι θα ανακαλύψει εάν τελικά μπορεί να φέρει στον κόσμο το μωρό που τόσο πολύ επιθυμούν. Οι εξετάσεις ξεκινούν και η αγωνία της κορυφώνεται.

Διαβάστε Επίσης  «Σασμός» spoiler: Νέος σύντροφος για την Άσπα; Δείτε με ποιον ήρωα της σειράς έρχεται κοντά

Θα καταφέρει η Ιουλία να χτίσει τη δική της οικογένεια, στην γη της ελιάς; Θα γεννήσει το παιδί του Γιώργη Κουράκου, ή η μοίρα της επιφυλάσσει άλλο παιχνίδι; Το ζευγάρι περνάει δύσκολες στιγμές και έρχεται ακόμη πιο κοντά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση