Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης σέρνει την Δρόσω στα δικαστήρια

Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Δάκη, στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η συνεργασία τους καταρρέει και διαλύεται με έναν επεισοδιακό τρόπο. Τι ωθεί τον σκηνοθέτη να κάνει μήνυση και να τρέξει στα δικαστήρια την πρωταγωνίστριά του;

Το ένοχο παρελθόν της Δρόσως έρχεται στο φως κι επιστρέφει για να εμποδίσει για ακόμη μια φορά την ευτυχία της. Ο Δάκης ανακαλύπτει το παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα και εξοργίζεται. Εάν μαθευτεί θα του καταστρέψει ολόκληρη την ταινία, που με τόσο κόπο έχει δημιουργήσει.

Διαβάστε Επίσης  Ο όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό του

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η πρωταγωνίστριά του έχει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό. Αυτό θα μπορούσε να τα καταστρέψει όλα. Θα μπορούσε ακόμη να καταστρέψει και τη δική του καριέρα.

Χωρίς να χάνει χρόνο ο Δάκης ακυρώνει τα γυρίσματα της ταινίας και κάνει μήνυση στη Δρόσω, λίγο πριν ολοκληρωθεί το φιλμ. Η Σταμίρη παγώνει και πανικοβάλλεται. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι για ακόμη μια φορά το παρελθόν της έρχεται να της καταστρέψει το μέλλον της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Βόσκαρη

Η ταινία καταρρέει. Τα γυρίσματα σταματούν κι ο Δάκης απαιτεί από τη Δρόσω όλα τα χρήματα που έχασε και ξόδεψε για την ταινία, στις «Άγριες Μέλισσες». Η νεαρή κοπέλα διασύρεται σε όλο το χωριό και παλεύει για τη φήμη της.

Στο πλευρό της θα βρεθούν για ακόμη μια φορά οι αδερφές της, οι οποίες και θα επιστρέψουν ξανά στον τόπο του εγκλήματος: το δικαστήριο. Εκεί, που οι αδερφές Σταμίρη έχουν ζήσει πολλές τραυματικές στιγμές!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση