Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας έφτασε – Η Αργυρώ σε σοκ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Σασμό» με τη δίκη να προχωρά και τη Σεμίνα να καταφθάνει στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια. Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε. Οι Βρουλάκηδες καταρρέουν και οι Σταματάκηδες ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο Αστέρης ανεβαίνει στο βήμα έτοιμος να ομολογήσει. «Δεν έχω να πω τίποτα», τονίζει ο Σταματάκης και η οικογένειά του βρίσκεται στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού. Η Καλλιόπη είναι πεπεισμένη πως ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή, αλλά ο Μαθιός προσπαθεί να την καθησυχάσει. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Με αυτές τις σκηνές γράφεται το τέλος

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη, η Στέλλα ζητάει να μιλήσει ακόμη ένας μάρτυρας. Τότε, μπαίνει στο δικαστήριο η Σεμίνα χαμένη. Με δάκρυα στα μάτια, ζώντας μία από τις πιο τραυματικές στιγμές της ζωής της ξανά, «ορκίζεται» ότι θα πει «την αλήθεια και μόνο την αλήθεια».

Η Αργυρώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει. Όλα όσα θα συμβούν στην αίθουσα του δικαστηρίου θα χαραχτούν μια για πάντα στην καρδιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Τον Στάθη έπρεπε να έχω κάψει, όχι τον Τάσο»

Η στιγμή της κατάθεσης της Σεμίνας στη δίκη φτάνει σήμερα (20/4) κι όλα θα αλλάξουν στο «Σασμό». Το θαύμα που ήλπιζαν οι Σταματάκηδες ήρθε. Η Σεμίνα ως αυτόπτης μάρτυρας του φονικού θα ομολογήσει τα πάντα. Θα μπορέσει, όμως, η οικογένεια του αγαπημένου της να τη συγχωρέσει;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *