Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη σφαλιάρα τρώει ο Στέφανος

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη σφαλιάρα τρώει ο ΣτέφανοςΗ χειραγώγηση του Στέφανου από την Αρετή καλά κρατεί στη «Γη της Ελιάς». Ο Στέφανος λόγω της Αρετής αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ελένη η οποία του δείχνει τη δυσφορία της για τις παρεμβάσεις που κάνει η μητέρα της στη προσωπική της ζωή. Ο Στέφανος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μητέρα του στην Ελένη ενώ παράλληλα ζητά από τη μάνα του να προσέχει πως μιλά στην Ελένη.

Η Αρετή φυσικά όχι μόνο δεν ενστερνίζεται την άποψη αυτή του Στέφανου αλλά περνά στην αντεπίθεση τονίζοντας του τα εξής: «Έφυγες από το βρακί της Μυρτάλης για να μπεις στο βρακί της Ελενίτσας», του λέει σε έντονο ύφος. Ο Στέφανος όταν ακούει αυτά τα λόγια της μητέρας του καταλαβαίνει πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της: «Πας καλά; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι η Ελένη είναι η καλύτερη κοπέλα και χαίρεσαι που είμαι μαζί της;», τη ρωτάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας ξενερώνει με τον «εραστή» της Άννας

Το άδοξο τέλος στη σχέση Στέφανου – Ελένης

Η Αρετή όπως πάντα θα βρει τη κατάλληλη δικαιολογία στο ερώτημα αυτό του γιόκα της: «Έτσι έλεγα, αλλά βλέπεις όλες είναι ίδιες. Μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, δείχνουν και τον χαρακτήρα τους». Ο Στέφανος όπως θα δούμε στη συνέχεια δεν θα αργήσει να χωρίσει με την Ελένη η οποία βλέπει ότι η συμπεριφορά του Στέφανου έχει αλλάξει απέναντι της και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Έτσι θα έρθει το άδοξο τέλος στη σχέση τους

Διαβάστε Επίσης  Προξενιό Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς η σειρά θα…»

.Ο Λεωνίδας γυρίζει την πλάτη του στο Στέφανο

Τη πλάτη στο Στέφανο θα γυρίσει όμως και ο κολλητός του φίλος ο Λεωνίδας ο οποίος διαπιστώνει μέρα με τη μέρα ότι δεν είναι ο Στέφανος αυτός που έχει γνωρίσει. Για το λόγο αυτό θα κόψει κάθε επαφή μαζί του. Ο Στέφανος βλέποντας ότι έχει μείνει πλέον μόνος του, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη μητέρα του στην οποία όπως θα δούμε θα γυρίσει και θα πει: «Ε, δεν υποφέρεσαι πια! Εγώ φταίω που σε ακολούθησα σ’ αυτή την τρέλα σου. Να μείνεις μόνη σου και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *