Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι Αδελφή Του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι ΑδελφήΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι Αδελφή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία μεγάλη στιγμή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Όσο ο Ισίδωρος ερευνά το θέμα με την Αντιγόνη στην γη της ελιάς, τόσο ο Μάνος πλησιάζει στην αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η μεγάλη στιγμή έρχεται – Ο Μάνος μαθαίνει πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του

Πατέρας και γιος είχαν μία έντονη συζήτηση στο παρελθόν, σχετικά με τις “παράνομες” δεσμεύσεις. Ο Ισίδωρος του είχε εξηγήσει πως κι εκείνος, όταν είχε χάσει τη γυναίκα του, είχε συνάψει μία έντονη σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τέλος όλων των πρωταγωνιστών στη σειρά

Βέβαια, δε κατάφερε να την επισημοποιήσει ποτέ, λόγω της μεγάλης απώλειας που είχε -πρόσφατα- υποστεί. Η αγαπημένη του τότε τον εγκατέλειψε, παρόλο που ήταν έγκυος στο μωρό τους

  • Όλη αυτή η ιστορία μένει χαραγμένη στη μνήμη του Μάνου. Ο Ισίδωρος ξεκινάει τις διαδικασίες με το τεστ DNA, με την ψυχή του να τρέμει. Πράγματι, η Αντιγόνη μοιάζει πολύ στην γυναίκα που αγάπησε τότε.

Η Μαρίνα και η Αντιγόνη συνεχίζουν την παρέα, με τα νέα να διαδίδονται. Η Μαρίνα τρέχει στο πλευρό του αγαπημένου της και του περιγράφει όλα όσα γνωρίζει ως τώρα. Φυσικά, ο Μάνος αρνείται να δεχτεί πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Νίκος διεκδικεί την επιμέλεια της Λίνας

Την κοιτάζει χαμένος. Δε μπορεί να πιστέψει αυτό το παράλογο σενάριο. Είναι εξοργισμένος και ταυτόχρονα τρέμει στην ιδέα πως όλα θα ανατραπούν ξανά, μέσα στην οικογένειά του. Ο μόνος που μπορεί να του το επιβεβαιώσει, είναι ο Ισίδωρος.

Μία σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, έρχεται στα επόμενα επεισόδια για να μας καθηλώσει. Πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος, μπροστά στην φρικτή αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *