Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέος καυγάς ανάμεσα σε Μαρίνα και Μάνο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέος καυγάς ανάμεσα σε Μαρίνα και Μάνο

Ο Μάνος και η Μαρίνα θα πιαστούν ξανά στα χέρια, στην γη της ελιάς. Όλα δείχνουν πως οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό σε αυτή τη σχέση. Οι καυγάδες τους είναι αρκετοί, με αποτέλεσμα το αγαπημένο μας ζευγάρι να διχάζεται για ακόμη μια φορά.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Αντιγόνη. Μόλις ο Μάνος ενημερωθεί για το παρελθόν της, θα τρέξει να ζητήσει συμβουλές από την αγαπημένη του. Εκείνη, θα πέσει από τα σύννεφα. Πώς είναι δυνατόν η αγαπημένη της φίλη να της έκρυβε τόσα ένοχα μυστικά;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη ρισκάρει: «Εσύ τον πάτησες με το αμάξι;»

Η Μαρίνα απομακρύνεται από την Αντιγόνη, όμως δε την εγκαταλείπει. Είναι σίγουρη πως κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε πίσω από την απόφασή της να εγκαταλείψει το μωρό της. Η συμπονετική της στάση θα εξοργίσει τον σύντροφό της.

Ο Μάνος δε θέλει να αλλάξει γνώμη για την Αντιγόνη, με αποτέλεσμα η Μαρίνα να ξεσπά, στην γη της ελιάς. Βλέπει στο πρόσωπό του τον “κακό” Μάνο, τον εκδικητικό, αυτόν που δε σκέφτεται λογικά, που δε λειτουργεί με το συναίσθημα!

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ντίνου

Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα θα υποστηρίξει την Αντιγόνη ως το τέλος, παρόλο που ο Μάνος θα αντιδρά διαρκώς. Μία ακόμη κρίση έρχεται στη σχέση τους, εξαιτίας τρίτων. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *