Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του μικρού Σέργιου αλλάζει – Η αλήθεια στο φως

Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του μικρού Σέργιου αλλάζει – Η αλήθεια στο φωςΡιζικά θα αλλάξει η ζωή του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες. Το μεγάλο φινάλε της σειράς πλησιάζει αλλά μέχρι τότε οι ανατροπές θα είναι πολλές. Στο επίκεντρο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα βρεθεί ο μικρός Σέργιος, του οποίου η ζωή θα αλλάξει ριζικά. Το αύριο που ξημερώνει για τον μικρό και αγαπητό ήρωα του τηλεοπτικού κοινού θα είναι πολύ διαφορετικό. Τι θα συμβεί;

Ποιο θα είναι το φινάλε του μικρού ήρωα;

Πολύ σύντομα, ο μικρός Σέργιος, θα μάθει όλη την αλήθεια που αφορά την πραγματική του μητέρα. Η αποκάλυψη που αφορά πως η Δρόσω είναι η μητέρα του Σέργιου θα σκάσει σαν βόμβα σε ένα από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Aγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη μένει έγκυος

Η αλήθεια θα τον πονέσει αλλά θα την αποδεχθεί και θα μάθει να ζει με αυτή. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να την συνειδητοποιήσει, αλλά θα γίνει. Ο Σέργιος θα έχει δυο μαμάδες και θα μάθει να ζει με αυτό για όλη του την ζωή. Η δεύτερη αλλαγή στην ζωή του μικρού, είναι η επανένωση των γονιών του, της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Πια, οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί στην σειρά, ζώντας έτσι ξανά τον έρωτά τους από την αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο πραγματικός λόγος που η Υβόννη φιλοξενεί τον Αλέκο

Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του μικρού Σέργιου αλλάζει – Η αλήθεια στο φως

Η οικογένεια τους θα ενωθεί ξανά και όλοι μαζί θα γίνουν και πάλι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το τρίτο όμως και το ευχάριστο, είναι πως θα αποκτήσει αδερφάκι σύμφωνα με τα spoilers. Το θαύμα θα γίνει και η Ασημίνα στο τέλος της σειράς θα μείνει έγκυος περιμένοντας το παιδί του Νικηφόρου. Μπορεί οι αλλαγές στην ζωή του μικρού Σέργιου, στις Άγριες Μέλισσες να είναι πολλές, αλλά στο τέλος η αγάπη θα νικήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *