Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Μυρτάλη μαζεύουν την Αντιγόνη από το δρόμο

Εμφύλιος θα ξεσπάσει στους Βρεττάκους! Η Αντιγόνη βρίσκεται στο δρόμο, απελπισμένη, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να τρέχουν στο πλευρό της, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος έχουν μάθει για το ένοχο παρελθόν της και την κατηγορούν ανοιχτά, δίχως έλεος.

Το παιδί της, το μωρό αυτό που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νέα, θα γίνει η αφορμή για να την πετάξει ο πατέρας της από το σπίτι. Συγκεκριμένα, πατέρας και αδελφός της ξεκαθαρίζουν πως δε θέλουν καμία επαφή μαζί της!

Διαβάστε Επίσης  Όρκος Spoiler: Ο Άγγελος εξαφανίζεται – Έξαλλος ο Παύλος

Τα ψέματα που τους είπε είναι φρικτά, με τους Βρεττάκους να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Φαίνεται πως το γυαλί ράγισε για τα καλά. Ο Μάνος ήταν βέβαιος πως θα έφτανε κάποια στιγμή στην σκληρή αλήθεια…

Η Αντιγόνη καταρρέει, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να προσπαθούν -μάταια- να την παρηγορήσουν, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να την δει ξανά στα μάτια του. Η Μυρτάλη ενημερώνει τη θεία της και τρέχουν να την βοηθήσουν, αγνοώντας τις σκληρές απαιτήσεις του Ισίδωρου!

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη!

Οι εντάσεις θα κορυφωθούν! Η αγωνία θα φτάσει στα ύψη. Θα καταφέρει η Αντιγόνη να σταθεί στα πόδια της μετά από όλα αυτά; Μόλις βρήκε την οικογένειά της κι εκείνη την απέρριψε, με απάνθρωπο τρόπο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *